Bundesliga

Feláll-e a padlóról a Wolfsburg?

  • hatharom.com

A keddi, óriási pofont követően hoznia kellene a Hannover elleni kötelezőt a Wolfsburgnak.

Benaglióéknak komoly kudarc után kell bizonyítaniuk. - Fotó: caughtoffside.com

A negyedik pozícióban tanyázó Wolfsburg fogadja az utolsó helyezett, hat forduló alatt mindössze egy pontot szerző Hannover együttesét. Ha ebből indulunk ki, akkor országos egyes a felek szombati találkozója, de, ha figyelembe vesszük azt, hogy a Farkasok a Bayern München otthonában kedden 5-1-re kaptak ki, akkor már nem biztos, hogy sima meccs vár a hazaiakra.

A külföldi szakalapok nagyon komoly nyomást helyeztek a wolfsburgi futballisták nyakára a hétközi rangadó előtt, amit csak egy félidőig bírtak elviselni. A második játékrészben összeomlottak a zöld-fehérek, s végül megalázó vereséget szenvedtek. Noha most nem a bajorok ellen játszanak Dieter Hecking fiai, azonban az a találkozó a szombati ütközetre is kihat, hiszen ha a Farkasoknak nem sikerül túltenniük magukat a keddi sokkon, akkor komoly gondba kerülhetnek a Hannover ellen.

[2002147] 2015-09-26 15:30:00 Wolfsburg - Hannover 96x

A Hannover igen pocsék formában van, és a hétközi "nyeretlenek rangadóját" is elbukta a csapat a Stuttgarttal szemben, hazai pályán. A vendégek gondjai pedig még tovább nőhetnek, ha a hétvégén sem szereznek pontot. A döntetlen, viszont a bravúr kategóriájába tartozna, pláne úgy, hogy a zöld-fehérek támadójátéka igen csak akadozik, avagy borítékolható, hogy 90 perces bunkerfoci várható a Hannovertől a hétvégén. Amit nagy kérdés, hogy a Wolfsburg fel tud-e törni, hiszen a Köln és az Ingolstadt hasonló taktikával lépett pályára a tavalyi ezüstérmes ellen, s azokkal az együttesekkel nem tudtak mit kezdeni a Farkasok.

Az előző szezonban a Wolfsburgnak nem sikerült legyőznie a Hannovert hazai pályán, s noha nem túl jól előjelekkel várja a a szombati találkozót - szintúgy, mint a vendégek -, mégis azt várjuk, hogy a hazaiak egy brusztos mérkőzésen végül egy találattal jobbnak bizonyulnak a vendégeknél.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Wolfsburg -1 Döntetlen (Wolfsburg -1) Hannover +1
1.90 3.60 2.75
[2002147] 2015-09-26 15:30:00 Wolfsburg - Hannover 96x;