Sportfogadás

Parádés longterm tippet találtunk a Bajnokok Ligájára!

A B-csoport egyértelmű favoritja a Manchester United, amely gárda pontjaira is fogadhatunk az egyik bukinál.

Kedden este pályára lép a Bajnokok Ligájában a Manchester United. A B-csoportban aligha lesz nehéz dolga a Vörös Ördögöknek, hiszen a PSV Eindhoven mellett a CSZKA Moszkva és a Wolfsburg ellen kell kivívniuk a továbbjutást. Mi nem csak abban vagyunk biztosak, hogy Rooney-ék a 16 közé jutnak, hanem abban is, hogy ezt legalább 12 ponttal teszik.

Merthogy az egyik online fogadóiroda (az általunk is régebben használt kék-narancssárga) 11.5 pontnál húzta meg a MUTD pontjainak számát, ami rendkívül barátságos. Mi abból indulunk ki, hogy a három hazai mérkőzését behúzza a United, így pedig már csak három egységre van szükségük, ami akár három döntetlennel, akár egy győzelemmel is megszerezhető.

188453

Az ellenfelek közül szinte mindegyik csapat meggyengült. A Wolfsburg Ivan Perisic és Kevin de Bruyne értékesítése után Dantét, Krusét és Draxlert szerződtette, ám a fazonszabász belga elvesztése szerintünk sokkal komolyabb érvágás, mint amit könnyedén ki tudnának heverni a Farkasok.

Szintén kulcsemberek távoztak a PSV-ből, Wijnaldum Newcastle-be, Hiljemark Palermóba, míg Memphis Depay éppen a Manchester Unitedhez távozott. Az eindhoveniek ennek ellenére jól kezdték a bajnokságot, utolsó két meccsükön kilenc gólt lőttek. De aligha lehet egy Cambuurt vagy egy Feyenoordot a Unitedhez mérni.

A kvartettből a legnagyobb ellenállást szerintünk a CSZKA fogja kifejteni, amely együttes remekül szerepel az orosz bajnokságban. Ahogy lenni szokott, a fővárosi csapatnál nagy volt a népvándorlás, a legfontosabb igazolásuk Seydou Doumbia, aki már a selejtezősorozat alkalmával is megmutatta, jó ötlet volt a kölcsönvétele.

Visszatérve az elitligába, nem gondoljuk, hogy Louis van Gaal és a MU félvállról fogja venni a mérkőzéseket. Hazai pályán kötelező a kilenc pont és idegenben is legalább négy-öt egység kinéz a Vörös Ördögöknek. Mindezt figyelembe véve, a 2.01-es odds arra, hogy szerez legalább 12 pontot a MU, szerintünk az ajándék kategóriába tartozik.

2015-09-15;42
2015-09-16;42