Tipp

Ezúttal hazai pályán üthetik ki az újoncot

  • varin

Nem sok esélyt látunk arra, hogy az újonc Carpi meglepi a megerősített Internazionalét.

Története során először jutott fel a Carpi a Serie A-ba. A mindössze 4100 fő befogadására alkalmas Stadio Sandro Cabassiban az Internazionale vendégszerepel vasárnap este, amely győzelemmel nyitotta a bajnokságot.

Az óriási fölény ellenére az Inter csak 1-0-ra tudta megverni az Atalantát egy kései góllal. Ezzel szemben a Carpit a közepes Sampdoria 40 perc alatt kivégezte. Látszik, hogy ők lesznek a Serie A egyik leggyengébb csapata, akiket ráadásul nem is látnak szívesen a nagyobb csapatok tulajdonosai, hiszen a televíziós bevételek is jelentősen csökkennek az ilyen kiscsapatoknak köszönhetően. A Carpi keretében ismert játékosokat alig-alig találunk, a kaput Zeljko Brkic védi, a középpályán Luca Marrone, Andrea Lazzari neve lehet ismerős, de rajtuk kívül sok olyan név van, akire felkaphatjuk fejünket.

Az Inter a döcögős kezdés ellenére szép idény előtt áll, minden posztra hoztak egy kulcsembert, hátul Miranda, középen Kondogbia, elöl pedig a győztes gólt szerző Jovetics lehet nagy hasznára a csapatnak.

A két gárda július közepén felkészülési mérkőzést vívott egymással, akkor majdnem a legjobb kerettel álltak ki a felek, és az Internazionale 4-2-re tudott nyerni. Most sem lenne meglepő egy igen sima "V".

Carpi-Inter
hatharom.com-tipp: Inter
TippmixPro @1.71
Téterősség: 6/10
Eddig éri meg: 1.65
[2060268] 2015-08-30 20:45:00 Carpi - Interx;