Átigazolás

Hova tovább, Balázs?

Vajon hova igazol válogatottunk sztárja, Dzsudzsák Balázs?

Évek óta minden átigazolási szezon egyik főszereplője nem csak a magyar lapokban, de immáron a külföldi médiumokban is Dzsudzsák Balázs. A legértékesebbnek tartott magyar játékost korábban hírbe hozták már a Lazióval, az Interrel, a Liverpoollal, de egyes kósza pletykák még a Tottenhamet és a Juventust is emlegették a kérők között. Hogy hol fog futballozni Dzsudzsi szeptember 1-jén, arra már fogadhatunk is.

Melyik klub játékosa lesz szeptember 1-jén Dzsudzsák Balázs?
 
Csapat Odds
Hertha Berlin 1.65
Dinamo Moszkva 2.50
Galatasaray 6.00
Borussia Dortmund 14.00
Besiktas 31.00
Lazio 41.00
Valencia 41.00
Liverpool 61.00
Inter 61.00
Tottenham 61.00
PSV Eindhoven 81.00

A favorit egyértelműen a Dárdai Pál által trenírozott Hertha Berlin, ahol több magyar válogatott neve is felmerült. Balázs klubváltása mellett lehet érv, hogy a Dinamo Moszkvát a pénzügyi fair play megsértése miatt kizárták a jövő évi Európa Ligából, de mint azt Gyennadij Szolovjov, a klub alelnöke elmondta, nem érkezett hivatalos ajánlat Dzsudzsákért. Vasárnap pedig már egyenesen arról írtak az orosz lapok, hogy Borisz Rotenberg elnök meggyőzte a Debrecenből indult támadót a szerződés hosszabbításról. Időközben a Galatasaray is bekerült a képbe, állítólag ők is nagyon szeretnék Balázst szerződtetni.

Dzsudzsák Balázs karrierje Debrecenből indult, ahol hamar kimagaslott kivételes rúgótechnikájával. Három év remekül sikerült eindhoveni kiruccanás után előbb az Anzsi Mahacskalába, majd a Dinamo Moszkvába szerződött. A mértékadó Transfermarkt weboldal jelenleg 12 millió euróra taksálja a 28 éves játékos értékét.