Bulvár

Egy 20 éves lány megfogta a United 4-0-s zakóját

A 20 éves Holly Griffiths egy ingyenes fogadási akciót kihasználva 1250 fontot nyert az MK Dons 4-0-s győzelmével, melyet kedden az angol Ligakupában a Manchester United felett aratott.

Hatalmas szerencséje volt a fenti képen látható fiatal hölgynek, aki két és fél font kockáztatásával 1250 fontot - mintegy 500 ezer forintot - kasszírozott a keddi, MK Dons - Manchester United mérkőzéssel. Holly Griffiths ugyanis eltalálta a harmadosztályú csapat 4-0-s győzelmét, ami 501-es szorzóval kecsegtetett. A sztori már így is bizarr, de a java csak most jön: szegény pára a Vörös Ördögökre szeretett volna fogadni, csakhogy tapasztalatlansága miatt elbénázta a dolgot.

"Az egyik barátom megjátszotta a Manchester United 4-0-s győzelmét, gondoltam, megteszem én is. Nem volt sok időm a szelvény feladására, és végül az MK Donsra raktam" - mondta a Sportsmail-nek a boldog nyertes, aki egyébként nagy MU-drukkernek tartja magát.

"Nem néztem a meccset, a vége előtt 10 perccel kapcsolódtam be. Hihetetlen volt." - mesélte el a győzelem körülményeit a fiatal lány, aki a nyereményből gyerekkori vágyát valósíthatná meg, ugyanis lovagolni szeretne és tervei szerint 21. születésnapja előtt vásárolna egy saját jószágot. Ezúton kívánunk sok sikert Neki!

[1809097] 2014-08-26 21:00:00 Milton Keynes Dons - Manchester Unitedx;