Átigazolás

Vidics az Interhez igazolt - hivatalos

Az Inter csapatánál folytatja pályafutását a Manchester United szerb védője, aki nyolc sikerekben gazdag év után távozik az Old Traffordról.

A milánói kék-feketék szombaton hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy a nyáron csatlakozik a klubhoz a Vörös Ördögök szerb válogatott belső védője. A világklasszis hátvéd ingyen kerül Milánóba.

"Vidics egy világklasszis játékos, rendkívül boldog vagyok, hogy sikerült elcsábítanunk őt Milánóba" - nyilatkozta a Nerazzurik elnöke, Erick Thohir. "Ő a világ egyik legjobb védője, nemzetközi tapasztalattal és olyan karizmával, amely segítheti a fiatal játékosainkat. Nagy értéke lesz klubunknak. Szeretném megköszöni ezt a lehetőséget a Manchester Unitednek, Nemanja és a segítői is végig profin és segítőkészen viselkedett a tárgyalások során" - tette hozzá a vérmes álmokat szövögető Thohir.

A 32 éves Vidics a Crvena zvezda csapatában kezdte pályafutását, majd a Szpartak Moszkvától került a Manchester Unitedhez 2006 nyarán. Az azóta eltelt időszakban öt angol bajnoki címet, három Ligakupát, Bajnokok Ligája-győzelmet, klubvilágbajnokságot ünnepelhetett a Vörös Ördögökkel.

A hírek szerint Vidicsért a Monaco és a Galatasaray is bejelentkezett, de végül a 3 millió eurós éves fizetést kínáló olaszok ajánlata lett a befutó.

A Manchester United Vidiccsel a soraiban 3-0-s győzelmet aratott a West Bromwich Albion otthonában a Premier League 28. fordulójában, így David Moyes együttese immáron a tabella hatodik helyére kúszott fel. A hazaiaknál Gera Zoltán végigjátszotta a mérkőzést.

[1475013] 2014-03-08 13:45:00 West Bromwich Albion - Manchester Unitedx;