Átigazolás

Tovább hajtja Fellainit és Bainest a Manchester United

A korábbi sikertelen próbálkozásokat követően új ajánlattal rukkolt elő a Manchester United. A csapat menedzsere, David Moyes 35 millió fontot kínált az Evertonnak Marouane Fellainiért és Leighton Bainesért.

Moyes még nem igazolt nagy nevet - fotó: AFP

A Manchester United egy hete 28 millió fontot ajánlott a Fellaini, Baines duóért, amit az Everton nevetségesnek és felháborítónak tartott. David Moyes most növelte a tétet, a goal.com úgy tudja, Fellaininért 20, míg a védő Bainesért 15 milliót kínál. A belga középpályásnak 23.5 millió font a kivásárlási ára, ami jövő júliusban megszűnik. A Manchester United részéről közölték, hogy 20 milliónál többet nem fognak kínálni érte. Az Eveton menedzsere, Roberto Martinez mindkét játékost szeretné a Goodison Parkban tartani, és hozzátette, jó volna mielőbb rendezni a kérdést, mert ennek megfelelően lép fel az átigazolási időszakban. Moyes egyrészt mindkét játékost jól ismeri az Evertonnál töltött időszakából, másrészt pedig velük ellensúlyozná, hogy lecsúszott Thiagóról és Fabregasról.

A Manchester United az Arsenalhoz hasonlóan még nem igazolt nagy nevet nyáron, holott Moyes keményen hajtotta a Barcelona sztárját, Fabregast. Eközben félő, hogy elveszíti egyik legnagyobb értékét, ugyanis a Chelsea Wayne Rooneyt akarja. Ha Moyesnak nem sikerül szeptember 2-ig megerősítenie csapatát, akkor menedzseri belépője nem lesz maradéktalanul sikeres az Old Traffordon.

[1474133] 2013-08-26 21:00:00 Manchester United - Chelseax;