NB I

Akkor kell nagyon szerénynek lenni, amikor a legjobban megy - Horváth Ferenc

Vaskos meglepetésre a listavezető Győr 5-2-re kikapott a Kecskemét otthonában az OTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott kedden pótolt mérkőzésen.

A két vezetőedző mérkőzés utáni nyilatkozatát a kecskemetite.hu idézi.

Pintér Attila (Győri ETO): Gratulálok a Kecskemétnek! Rosszul kezdtünk, két gólt is nagy hibából kaptunk. Utána próbáltunk haladni előre, felzárkóztunk kétszer is. 3-2-nél volt egy vitatott szituáció a második félidőben, amit majd meg kell még néznem, de a játékosaim mindent elkövettek.

Horváth Ferenc (KTE-Phoenix Mecano): Nagyon örülök, mert egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk, ráadásul egy hosszú veretlenségi sorozat után, amihez külön is gratulálok nekik. Rengeteg kitűnő játékosuk van annyi válogatottsággal, amennyit kb. TV-ben láttak a mieink. Büszke vagyok, főleg azért, mert ilyen játékkal sikerült nyerni, hozzátéve, hogy ma minden összejött. Külföldön mondták sokszor, hogy a magyarral az a baj, hogy aznap nem tud mulatni. Én is már kicsit az Eger meccsre gondolok, némi ünneplés után próbálom is visszahozni a földre a játékosokat, mert akkor kell nagyon szerénynek lenni, amikor a legjobban megy.

A mérkőzést közvetítő Sport TV kamerái előtt így értékelt a két vezetőedző