Australian Open

Popszám lesz Azarenka sikolyaiból

Popszám készül a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon címvédő Viktorija Azarenka mérkőzés közben kiadott sikolyaiból.

A fehérorosz Viktorija Azarenka a 2013-as Australian Openen

Redfoo, az amerikai énekes-rapper az Australaian OpenenA fejhangú nyögéseiről is ismert világelső egyik barátja, az amerikai énekes-rapper Redfoo ugyanis fantáziát látott a fehérorosz sztár "hanghatásaiban", és egy dalt készít belőlük.

"Nem énekelni, csak sikoltozni fogok a dalban" - szögezte le a 23 éves játékos, aki hétfőn 57 perces "koncertet" adott a Rod Laver Arenában, 6:1, 6:1-gyel búcsúztatva az orosz Jelena Vesznyinát a nyolcaddöntőben.

A Stefan Kendal Gordy néven született Redfoo amúgy a vendégpáholyból szurkol Melbourne-ben Azarenkának, és a meccsek közben autogramokat is oszt.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
Az Australian Open ideje alatt minden nap kiválasztunk egy mérkőzést a (helyi idő szerinti) esti programból, Neked pedig nincs más dolgod, mint tippelni a meccsre, és máris megvan a lehetőséged, hogy nyerj velünk!
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei), és öt óra ingyenes teniszoktatás a korábbi kiváló játékos, Csurgó Virág jóvoltából.
A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy-egy RF emblémával ellátott baseball sapka, Eurosport emblémával ellátott sporttáska valamint egy egyéves Eurosport Player előfizetés.