Dakar-rali

A csapatfőnök is elégedett Szalayék teljesítményével

Németh Ottó szerint a huszonnegyedik hely annak fényében kimondottan jó, hogy milyen kiegyensúlyozott volt a mezőny idén.

Szalay és Bunkóczi a célban

A Dakar-ralin a 24. helyen végzett a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős, s nemcsak a versenyzők voltak elégedettek a saját teljesítményükkel, hanem Németh Ottó csapatfőnök is.
„A fiúk kihozták a maximumot a lehetőségeikből. A technikai problémák velejárói a technikai sportoknak, s az idén nem is volt belőlük olyan sok, mint tavaly. A huszonnegyedik hely annak fényében kimondottan jó, hogy milyen kiegyensúlyozott volt a mezőny idén - az utóbbi években talán a legsűrűbb” – nyilatkozta Németh Ottó, az Opel Dakar Team csapatfőnöke.

Először az autós párost kísérte fel a pódiumra, majd a kamionra is felkapaszkodott – amelyen egyébként már ott lógott az egész csapat. Az összes szervizes, Szalay és Bunkoczi, mindenki aki végigversenyezte az elmúlt két hétben a Dakar-rali 8500 kilométeres távját.
„Darázsi Zsoltiék biztos hátteret jelentettek Balázsék számára, még akkor is, ha az idén nem volt szükség a segítségükre. A kategóriában elért harmadik helyük pedig kimondottan dicséretes” – mondta Németh Ottó.