Haladás

Radó András is visszatérhet a hétvégén

A korábban sérült Schimmer Szabolcs, Guzmics Richárd, Halmosi Péter és Simon Ádám mellett immáron Radó Andrásra is számíthat Artner Tamás, a Haladás mestere.

Artner Tamás, a Haladás trénere csaknem teljes létszámmal dolgozhat a hétvégi bajnoki előtt.

"Schimmer Szabolcs, Halmosi Péter, Guzmics Richárd, Simon Ádám, Radó András is edzett a héten, így Kecskeméten már valamennyien bevethetőek lesznek, és Kalász Milán is elkezdte a tréningeket - mondta a haladas.hu-nak Artner Tamás. - Andorka Péter viszont combizomhúzódással bajlódik, az ő játéka kérdéses, míg Tóth Péter sajnos  továbbra sem tudta elkezdeni a tréningeket.

 Jelen állás szerint nincs akadálya Radó András szombati, kecskeméti játékának.

"A zalaegerszegi specialista az MR-felvételen nem látott semmilyen komoly elváltozást, igaz, hogy a medencém kicsit el van csúszva, de az nem vészes, könnyen helyre lehet hozni. Azt javasolta, erősítsem a hátamat, de ettől még nyugodtan edzhetek. A kedd délelőtti tréningen most nem volt labdás foglalkozás, a futófolyosón futottunk, szerencsére sem közben, sem pedig utána nem éreztem fájdalmat. Remélem, majd a normál edzéseken, a kitámasztások a fordulások során sem lesz problémám" - jegyezte meg Radó András.