Magyar foci

Hajnal szerint az íreknek nem sok esélyük lesz az Eb-n

  • MTI

Elégedett a magyar labdarúgó-válogatott két legutóbbi mérkőzésével Hajnal Tamás, a nemzeti csapat játékosa, aki combsérülése miatt nem léphetett pályára pénteken a csehek, illetve hétfőn az írek ellen. A magyar csapat Prágában 2-1-re nyert, míg a Puskás Ferenc Stadionban gólnélküli döntetlent játszott.

Hajnal a Stuttgart játékosaként kiemelt figyelmet szentel majd a németeknek

"Prágában egy nagyon erős cseh csapat ellen értünk el egy jó eredményt. Vártunk a lehetőségeinkre, amelyeket ki is használtunk" - nyilatkozta a 31 éves középpályás az m1 Ma Reggel című műsorában kedden. Hozzátette: hétfőn nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat, játéka gyors és kombinatív volt, de a játékosok a kapu előtt nem voltak kellően határozottak.

Egervári Sándor együttesének mindkét ellenfele ott lesz a pénteken kezdődő Európa-bajnokságon. Hajnal Tamás úgy vélekedett, inkább a cseheknek van esélye a jó szereplésre.

"A cseheket lényegesen erősebbnek látom, a mai modern futballhoz közelebb állnak. Az írek a tipikus brit futballt játsszák, nincs bennük sok meglepetés, ráadásul a spanyolokkal, az olaszokkal és a horvátokkal egy nagyon erős csoportban szerepelnek majd, ahol szerintem minden pont ajándék lesz nekik" - mondta a játékos.

A VfB Stuttgart légiósa karrierje jelentős részét a Bundesligában töltötte, így kiemelt figyelemmel kíséri majd a német válogatott szereplését is.

"Nagyok az elvárások a csapattal szemben, de rendkívül jól felkészített, mentálisan hihetetlenül erős együttesről van szó, ráadásul olyan fantasztikus egyéni képességű futballisták vannak a keretben, mint Özil vagy Schweinsteiger. Amennyiben ez jól fog ötvöződni, akkor nagyon messzire juthatnak" - fogalmazott Hajnal Tamás.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!