Győr

Tudjuk, milyen fontos a felkészülés - Koltai Tamás

A második helyen álló Győri ETO válogatott szélsője blogjában beszélt a tavaszról valamint a decemberi operációjáról is.

"Nagyon jó volt a családdal lenni az ünnepek alatt, négy nap is kellett, mire mindenkihez eljutottunk, szerencsére volt ennyi idő, bárcsak máskor is lenne. Annak külön örülök, hogy a karácsonyi ebédnél és vacsoránál belefért több olyan étel is a menübe, ami általában számomra nem szokott." -  írja Koltai az eto.hu-n.

"Január első hete főként kutyázással és a papírok intézéssel telt, aztán jöttek az orvosi vizsgálatok és a rávezető edzések. Decemberben volt egy kisebb orrműtétem, így most éreztem először, hogy jobban tudom venni a levegőt, és a pihenés is könnyebben megy. Szeretnék jól játszani tavasszal én is és a csapat is, így pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos ez az időszak az életünkben. Sok futás szerepelt a múlt héten a programban, de szerencsére labdás edzések is voltak. Ezen a héten két újabb előkészületi meccs vár ránk, jövő héten pedig Törökországba utazunk edzőtáborozni. "

Csertői Aurél tanítványai szombaton a szlovák első osztályban szereplő Rózsahegy (Ruzomberok) csapatától 3-2-es vereséget szenvedett