NB I

Sherif, Sztaniszavljevics és Ivan Delics került "perifériára" Zalaegerszegen

Ahogy azt a klubvezetés és Prukner László vezetőedző is előrevetítette, néhány játékos kikerült a sereghajtó Zalaegerszeg felnőtt keretéből.

A tavaly még a dobogóért küzdő zalaiak idén 11 fordulót követően csupán három pontot szereztek, nem meglepő tehát a tabellán elfoglalt helyezésük. A Csank Jánost a kispadon váltó Prukner László a Videoton elleni bajnoki után fogalmazott úgy, hogy néhány játékosnak a perifériára kell kerülnie. Nagy Ferenc klubelnök a Zalai Hírlapot tájékoztatta az ezzel kapcsolatos intézkedésekről.
Prukner László kerete egyre csak fogy Az egyiptomi Sherif Sameh el-Sadek  és a szerb Alekszander Sztaniszavljevics kikerült a keretből és a második számú csapatnál sem számítanak rájuk, gyakorlatilag szabadlistára kerültek, de az egyéni edzések lehetőségét  biztosítják  számukra. A montenegrói Ivan Delics viszont a második számú  csapat keretével készül tovább, hogy megpróbálja utolérni magát.

"Ivan Delics ideérkezése óta sok gonddal küzd, elsősorban sérülésekkel, így folyamatosan le van maradva a többiektől  - mondta az elöljáró a Zalai Hírlapban. -  Ő az ősz hátralévő részében bizonyíthatja, hogy képes feljönni, elsősorban edzésmunkája  révén. Amennyiben ezt látjuk, úgy nyitva áll  a kapu előtte, hogy újra az első kerettel dolgozzon."

A fent említetteken kívül is van esély arra, hogy némelyek távozzanak a ZTE-ből, a napilap információi szerint viszont a téli szünetben a ZTE FC vezetése legalább három poszton minőségi igazolást tervez, hiszen a cél most már nem lehet más, mint a bent maradás.