Magyar válogatott

Már közel kilencezer jegy elkelt a svédek elleni selejtezőre

  • MTI

Néhány nap alatt 8700 belépő fogyott a svédek elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet szeptember 2-án, 19:45-től rendeznek a Puskás Ferenc Stadionban.

Az árusítás egy hete kezdődött meg, ezen időszak alatt kelt el csaknem kilencezer jegy a hazai sportági szövetség (MLSZ) honlapja szerint.

A belépők öt árkategóriában - elhelyezkedéstől függően 6, 8, 12, 16 és 20 ezer forintért - érhetők el az IBUSZ irodáiban, illetve interneten, a www.ibusz.hu oldalon. A visszaélések elkerülése érdekében egy személy legfeljebb négyet vásárolhat.

A Puskás-stadion "F" bal szektora családi szektor, oda lehetőség nyílik korlátozott számban családi jegyek megvásárlására: az apa 9 ezer forintért, az anya ingyenes jeggyel, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 3 ezer forintért juthatnak be a stadionba. Ezt a konstrukciót maximum három gyerekkel vehetik igénybe a családok.

A VII. jobb szektor lesz a business szektor. A vállalatok részére meghirdetett konstrukció lényege, hogy a jegy mellé meleg étel, illetve ital, valamint mérkőzésnapi ajándék jár. A (fedett) szektor a stadion frekventált helyén található, közvetlenül a VIP terasz mellett. A belépők ára 40 ezer forint. Ebbe a szektorba lehet négynél több jegyet is vásárolni, tíz darab feletti vásárlásnál a jegyár 35 ezer forintra csökken.