Felkészülés

Seattle Sounders-Manchester United: Pénzfeldobás a Space Needle tetején

megosztom

Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Kasey Keller és az esti mérkőzés játékvezetője, Jeff Hosking 184 méteres magasságban találkoztak Seattle felett, a Space Needle tetején, hogy ott dobják fel a szerda esti meccs kezdőrúgását eldöntő érmet.

A Manchester United észak-amerikai turnéjának mostani állomása Seattle, ahol a házigazda Sounders ellen lépnek a Vörösök pályára. A várhatóan közel 67.000 néző előtt zajló barátságos, szezon előtti bemutató mérkőzésen az az 1983-as feloszlása után 2007-ben újjáalakult Sounders fogadja Rooney-ékat, mely az első olyan csapat az Észak-Amerikai Labdarúgó Bajnokságban (MLS), akiknek sikerült két, egymást követő évben is US Open Kupát nyerni (2009, 2010).

A Manchester United amerikai turnéja - 2011
Dátum Időpont Mérkőzés
Július 13. 20:00 EDT (02:00 CET) New England Revolution - Manchester United 1 : 4
Július 20. 19:00 PDT (04:00 CET) Seattle Sounders - Manchester United
Július 23. 16:00 CDT (23:00 CET) Chicago Fire - Manchester United
Július 27. 21:00 EDT (03:00 CET) MLS All-Stars - Manchester United
Július 30. 19:00 EDT (01:00 CET) FC Barcelona - Manchester United

Itt olvashatod a Manchester United amerikai turnéjának állomásait, alább pedig képeket és egy videót találsz a pénzfeldobásról.

A Manchester a Space Needle-n

A Manchester a Space Needle-n 2

A Manchester a Space Needle-n 3

A Manchester a Space Needle-n 4

A Manchester a Space Needle-n 5

megosztom