Átigazolás

Az Inter is beszáll a Vidalért folyó versenybe

A Bayern München és a Juventus mellett az Internazionale is harcba száll a Bayer Leverkusen chilei középpályásáért, Arturo Vidalért.

Vidalért sorban állnak a kérők
A chileinek csupán 2012-ig van érvényes szerződése a "gyógyszergyáriakkal", de hiába szeretnének vele hosszabbítani Rudi Völlerék, a játékos inkább elfogadná valamelyik sztárcsapat ajánlatát és elhagyná Leverkusen városát.

A Bayer elöljárói azonban többször is kijelentették, hogy német csapatnak nem adják el Vidalt - különösképpen nem a nagy rivális münchenieknek. A bajorok tehát hiába ajánlottak euró milliókat a jövőre ingyen igazolhatóvá váló játékosért, úgy tűnik számukra ez a projekt zsákutcába jutott, noha a játékos maga legszívesebben a "bőrnadrágosokhoz" menne

A 24 éves középpályásnak elsősorban olasz kérői akadnak: az AC Milan 10 millió euróért szerette volna megszerezni a leverkuseniek egyik kulcsemberét, de a Bayer ennél többért szeretné értékesíteni egyik legjobbját. A Juventus állítólag napokon belül kész 21 millió eurós ajánlatott tenni a jelenleg a chilei válogatottal a Copa Américán szereplő játékosért, amivel egyelőre befutónak tűnik.

A Gazetta dello Sport információ szerint azonban a elképzelhető, hogy az Internazionele is beszáll a Vidalért folyó versengésbe, ugyanis Gian Piero Gasperini - Wesley Sneijder távozására felkészülve -  a pálya középső részére szeretne játékosokat szerződtetni.