Budapest Honvéd

Novákkal hosszabbítottak, Sóssal szerződést bontottak Kispedten

A Budapest Honvéd hivatalos oldalán jelezte, hogy szerződést bontott Sós Márkóval. Novák Alexisz szerződését viszont három évvel meghosszabbította a vezetőség.

Budapest HonvédA 19 éves Sós tagja volt az első csapat keretének, de mindössze egy alkalommal lépett pályára az NB I-ben. A másodosztályben szereplő Honvéd II-ben 13 alkalommal képett pályára kezdőként.

Alexisz a 2010-2011-es szezonben a Siófoknál játszott kölcsönben, a védő a bajnokság végén visszatért Kispestre. A szerződése ugyan ez év végéig még a Honvédhoz szólt, de a megállapodást a klub és és a játékos három évvel meghosszabbította.

"Nagyon örültem ennek a döntésnek, sőt, már vártam is rá. Azért is mentem el kölcsönbe játszani, hogy ott több lehetőséget kapjak, és a játékommal felhívjam magamra a figyelmet. Voltak más megkeresések is, de szerencsére meg tudtam állapodni a Honvéddal. Úgy érzem, itt számítanak rám, és egy jó csapat van kialakulóban. Emellett fontos tényező volt Supka Attila személye is, aki elmondta nekem, hogy nagyon szeretné, ha itt folytatnám a pályafutásom" - nyilatkozta a 23 éves védő a honvedfc.hu-nak.