Holland-magyar

Debreceni és Komlósi a válogatott keretében

Lipták és Elek is eltiltottak lesznek a keddi amszterdami mérkőzésen

Egervári Sándor szövetségi kapitány változtatott a magyar labdarúgó-válogatott keretén, miután sérülések és eltiltások miatt többen hiányozni fognak a Hollandia elleni keddi idegenbeli mérkőzésről. Debreceni Andrást és Komlósi Ádámot hívta be a tartalékok közül - tájékoztatott az mlsz.hu.

Hajnal Tamás a pénteki, 4-0-s vereséget hozó hazai Hollandia elleni Eb-selejtezőt is kihagyta izomsérülése miatt, és már biztos, hogy nem épül fel keddig. Rajta kívül Elek Ákos és Lipták Zoltán is hiányozni fog, mivel sárga lapjaik miatt eltiltottak lesznek.

Egervári Sándor elmondása szerint ráadásul mások szereplése is veszélybe került: "Dzsudzsák Balázs korábbi sérülése kiújult, Juhász Roland pedig rúgást kapott a lábára, mindkettőjük játéka kérdéses a visszavágón. A kiesők helyére a tartaléknak nevezett játékosok közül Debreceni Andrást és Komlósi Ádámot hívtam be a keretbe, ők vasárnap reggel csatlakoznak hozzánk. A keddi mérkőzésen szeretném frissíteni a csapatot, ezért a kényszerű cserék mellett is tervezek változtatásokat az összeállításon" - mondta a szövetségi kapitány.