NB I

Simon András nem szerződik Győrbe

Simon András minden bizonnyal nem Magyarországon folytatja a pályafutását, mivel a Győri ETO kecsegtető ajánlatát visszautasította.

GyőrAz elmúlt héten még nagy esély volt rá, hogy Simon András, az U20-as bronzérmes válogatott tagja a Győri ETO FC-hez szerződik. A zöld-fehér klub megtette ajánlatát a támadóért, és néhány nap haladékot adott neki, hogy meghozza döntését. Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezető igazgatója ma a csapat hivatalos oldalán jelentette be, a 20 éves játékos nem szerződik Győrbe.

"Decemberben kezdtük meg Simon Andrással a tárgyalásokat. A labdarúgó az elmúlt hét keddjén csatlakozott edzéseinkhez. Úgy tűnt, hogy a feltételek, amelyeket ajánlottunk, megfelelőek lesznek számára. Csütörtöki napon klubunktól a szerződéstervezetet átvette. Az érdemi egyeztetés a szerződés tervezettel kapcsolatosan elmaradt. András a mai napon arról tájékoztatott, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, ezért nem áll módjában a Győri ETO FC ajánlatát elfogadni. András személyében egy szimpatikus fiatalembert ismertem meg, akinek azt kívánom, hogy tehetségének megfelelően teljesedjen ki labdarúgói pályafutása"- nyilatkozta a játékos leigazolásával kapcsolatban a klubvezető.