Hatharom / Blog / Bejegyzések
Itt az újabb telitalálatos
A 20. forduló a Leverkusen győzelmével kezdődött, tabella második helyezettje a Mönchengladbach otthonában tudott nyerni még pénteken. A...

A 20. forduló a Leverkusen győzelmével kezdődött, tabella második helyezettje a Mönchengladbach otthonában tudott nyerni még pénteken. A gyógyszergyáriak Son Heung-Min góljával hozták el a három pontot a Borussia Parkból.

Szombaton a Frankfurt papírforma győzelmet aratott a Braunschweig ellen, míg Freiburgban nem bírtak egymással a csapatok. A Bayern München újabb sikert ért el, ezúttal a Nürnberg húzta a rövidebbet. A bajoroknak ez volt sorozatban a 12. győzelmük a bajnokságban, lassan átvehetik a salátástálat. A Dortmund is hozta a kötelezőt, a sárga-feketék Brémában nyertek minimális különbséggel. A Wolfsburg a Mainzot, míg a Hertha a Hamburgot ütötte ki. A kikötővárosiaknak sorrendben ez volt a hatodik vereségük a Bundesligában, 2014-ben még gólt sem lőttek, így nem csoda, hogy kiesőhelyen tanyáznak…

Vasárnap délután az Augsburg gurított egy laza négyest Stuttgartban, ami pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen eredménynek számított. A sváboknak ez volt zsinórban az ötödik vereségük, és mindössze három pontra vannak a biztos kiesést jelentő 17. pozíciótól.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A magyar szempontból legjobban várt mérkőzésre vasárnap kora este került sor, amikor is a Schalke a Hanoverrel csapott össze. A hazaiaknál Szalai Ádám 10, míg a vendégeknél Huszti Szabolcs 73 percet kapott. A találkozó nem szűkölködött helyzetekben és gólokban sem, a kilátogató nézők remek mérkőzést láthattak. A gelsenkircheniek a jó első félidei hajrájuknak - Farfan és Meyer révén két gólt is begyötörtek - köszönhetően bezsebelték a három pontot, ezzel továbbra is 100 százalékosak 2014-ben, a Gladbach vereségének köszönhetően pedig megszilárdították negyedik, BL-selejtezőt érő helyüket a táblázaton.

A hatharom.com és az Eurosport különversenyében a kommentátorok remekül tippeltek, elfoglalták az első három helyet, ennek köszönhetően az összesítettben kilencpontos előnyre tettek szert. A heti egyéni győztes faga lett, akit kapufa és VNA követ a dobogón. Összesítettben továbbra is obivan61 vezet megelőzve HBI-t és sportinsidert.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 489-en tippeltek, és egy telitalálatos szelvény is született! MaYbeE nevű tippelőnk mind a kilenc mérkőzésre hibátlanul adta le tippjeit, a nyereménye pedig egy általa választott Bundesliga-csapat sálja valamint meze!

A német bajnokság ezen a hétvégén, a Német Kupa negyeddöntője után folytatódik. A címvédő Bayern München a Freiburgot, míg a trónkövetelő Dortmund a Frankfurtot látja vendégül. A forduló rangadóját Leverkusenben rendezik, ahova a Szalai Ádámot is soraiban tudó Schalke látogat. A tippjeidet Február 14., azaz péntek este 20:30-ig adhatod le!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!