Bundesliga totó

Győzd le az Eurosport és a hatharom.com kommentátorait, szerkesztőit!

  • hatharom.com

Az Eurosport és a hatharom.com szervezésében ismételten megrendezésre kerül az előző szezonban nagy sikert aratott Bundesliga-totó játék, ahol összemérheted tudásodat a szakmabeliekkel. A legjobbak hetente értékes relikviákkal gazdagodhatnak, a főnyeremény pedig a kedvenc Bundesliga-együttesed felszerelésének legújabb kollekciója! A játékban való részvétel ingyenes.

Augusztus 9-én pénteken 20:30-kor kezdetét veszi a Bundesliga 51. szezonja, az első meccsen a címvédő, tavaly triplázni tudó Bayern München a Borussia Mönchengladbachot fogadja. A német foci szerelmesei lélegzetvisszafojtva várják, mire lesznek képesek a bajorok az új vezetőedzővel, Josep Guardiolával, és hogy vissza tud-e vágni a nagy ellenlábas, Borussia Dortmund azok után, hogy az előző szezonban minden fronton alulmaradt a Bayernnel szemben. Hogy még izgalmasabbá tegyük Számotokra a világ egyik legszínvonalasabb bajnokságát, a hatharom.com azEurosporttal karöltve egy nagyszabású játékra invitál Titeket.

Játékszabályok, versenykiírás

Igazodva a német elsőosztályú bajnokság (Bundesliga) 2013/2014-es szezonjának kiírásához és fordulóihoz, összesen 34 totószelvény kerül publikálásra a hatharom.com oldalán.

A Bundesliga-szelvényekre leadott tippeket összesítjük minden felhasználó vonatkozásában. Az eredményeket a következő linkeken követhetitek majd nyomon szelvényenként, illetve összesítve.

Az összetett versenyben a felhasználó által kitöltött összes Bundesliga-szelvény közül a 10 legtöbb találatot elért szelvény találatainak összegét vesszük számításba. Tehát aki az elején kimarad, az nem biztos, hogy lemarad!

A szelvényt Ide kattintva töltheted ki!
 

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A két szerkesztőség tagjai a heti és összetett díjakra nem jogosultak, azonban a különverseny legjobbjai szerkesztőségenként egy-egy általuk választott mezt kapnak a játék végén, az abszolút győztes szerkesztő vagy kommentátor pedig egy kupával gazdagodik.

Tippelni az egyes szelvényekre mindig az adott fordulóból először sorra kerülő mérkőzés kezdőrúgásáig tudsz, mindig a soron következő fordulóra! Érdemes minél hamarabb leadni a tippjeidet, mert holtverseny - azonos találatszám - esetén a korábban elküldött szelvény nyer. Ugyanez vonatkozik az összetett verseny végeredményére is. Amennyiben holtverseny alakul ki a legjobb 10 szelvény összesített eredménye alapján, az a játékos nyer, aki először csatlakozott játékunkhoz, tehát aki először kitöltötte valamely Bundesliga-szelvényt.

A fordulók díjazottjai az adott fordulót követő 2 hónapon belül e-mailben kell, hogy jelentkezzenek a nyereményükért ügyfélszolgálatunknál az info@hatharom.com címen.

Fordulónkénti eredményeket, valamint összetett állást egyaránt publikálunk. A pillanatnyi állást folyamatosan frissülő eredményjelző táblák segítségével követhetitek nyomon.

Díjazás

Főnyeremény: egy garnitúra a nyertes által választott Bundesliga-csapat felszereléséből (tartalma: mez, nadrág, melegítő, táska, sportszár, baseballsapka, sál)

 

Heti nyeremények: minden fordulóban a legjobb tippelő nyereménye egy, a nyertes által választott Bundesliga-csapat szurkolói sálja.

Különdíj: hetente az időrendben először feladott telitalálatos szelvény tulajdonosa egy általa választott Bundesliga-csapat mezét nyeri.

Mindenkinek jó játékot és sok sikert kívánunk!

A játékszabályzat és részvételi feltételek
1. A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt.
2. A nyerteseknek a regisztráció során megadott e-mail címükről kell az adott fordulót követő két hónapon belül jelentkezniük.
3. A játékban csak a 14. életévüket betöltött személyek vehetnek részt.
4. Egy természetes személy csak egy regisztrációval vehet részt a játékban.
5. Egy háztartásban élők csak egy szelvényt adhatnak fel.
6. Egy játékos többször is nyerhet.
7. A játékban való részvétel feltételeit a hatharom.com és azEurosport módosíthatja.
Bármelyik fenti korlátozó szabály megsértése a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után.