Premier League

Erre fogadunk a Liverpool - Arsenal csúcsrangadón

Szuperrangadót rendeznek a Premier League-ben szombaton, de a tét megfoghatja a csapatokat?

Szuperrangadóval vonul a Premier League karácsonyozni, a Liverpool-Arsenal ütközeten ugyanis az is a tét, hogy ki mehet az első helyen karácsonyozni. A hazaiak kisebb hullámvölgybe kerültek, a hétvégén a Manchester United ellen már pontvesztéssé érett a több meccs óta tartó hullámzó játék. A hétközi Ligakupa meccsen sikerült a javítás a West Ham ellen, az 5-1-es siker pedig akár önbizalomnövelő is lehet.

Az Arsenal azonban remek formában és elsősorban kőkemény védelemmel érkezik, kifejezetten nehéz dolga lehet Szoboszlaiéknak feltörni a vendégeket. A Brightont az idény egyik legjobb játékával győzték le 2-0-ra Arteta gárdája, a Gabriel-Saliba páros pedig ha idén kihúzza sérülés nélkül, nagy álmokat is dédelgethetnek a londoniak. Rápihenhetett erre a meccsre az Arsenal,a Ligakupában ugyanis már nem érdekelt.

Sérülések terén talán a vendégek állnak jobban, ugyanaz a kezdő futhat ki, mint a Brighton ellen. A Liverpool középpályája szűkebbnek tűnik, Curtis Jones azonban a kiváló szerdai játéka okán bejátszhatta magát a kezdőbe, ahol a magyar játékosnak is bérelt helye van.

Az elmúlt években potyogtak a gólok a Liverpool-Arsenalon, most azonban könnyen lehet, hogy a védelmek dominálhatnak. Az Arsenal az ilyen rangadókon jóval keményebben védekezik, márpedig így a viszonylag magasan, hármas gólhatáron meghúzott egál line-t nem feltétlen fogják megugrani a felek.


✅ Tipp #1: 3.0 gól alatt @1.70

Fogadási határidő: december 23. 18:30