Premier League

1.10, 2.75, 7.00, 46.00 - te melyik Szobó-fogadást veszed ki a City ellen?

A magyar válogatott csapatkapitányára kulcsszerep várhat a címvédő Manchester City elleni derbin is.

Őrült meccsel indul a PL szombati menüje, hiszen 13:30-tól a Manchester City és a Liverpool feszül egymásnak. Külön pikantériája a találkozónak, hogy Pep Guardiola bajnokcsapata 131 éves (!) angol rekordot érhet el. Az égszínkékek ugyanis minden sorozatot figyelembe véve egymás utáni 24. tétmérkőzését nyerhetik meg hazai pályán, ezzel pedig a Sunderland 1890 és 1892 között felállított csúcsát állíthatják be. Szoboszlaiék tehát belerondíthatnak ebbe a parádés sorozatba, de az esélyekkel már egy korábbi anyagban is foglalkoztunk, most inkább térjünk is rá cikkünk apropójára.

Szoboszlairól válogatott- és klubszinten is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, ezt pedig nem a szubjektív véleményünkre, hanem a számokra (is) alapozzuk. Érdemes megjegyezni, hogy a 23 éves sztár bekerült az egyik legnagyobb statisztikákkal foglalkozó oldal Eb-selejetezős álomcsapatába is. Ám ez még semmi, konkrétan ő lett 34 különböző egyéni mutatót figyelembe véve a legmagasabbra értékelt, olyan spílereket előzve, mint Mbappé vagy Bruno Fernandes.

A Poolban sem okozott eddig csalódást Domi és akkor talán még enyhén fogalmaztunk - tükörsima beilleszkedését mi sem mutatja jobban, mint, hogy az idény során eddig csak Szalah és Van Dijk kaptak magasabb átlagértékelést nála.

Az újabban egy nagyjából 150 millió forintos Bentley-t hajtó Szobó eddig mind a 12 Premier League-összecsapáson szóhoz jutott, tehát nem túlzás azt állítani, hogy rögtön első évében alapemberré vált a Klopp-gépezetben Természetesen a Man City elleni rangadón is a kezdőbe várható, lássuk hát, milyen fogadási opciókat találunk szombati teljesítményére.

A statisztikáit bogarászva láthatjuk, hogy eddig átlagban meccsenként kétszer tüzelt, így például az erre kínált 2.75-szörös szorzó kecsegtetőnek tűnik. Az ifjú középpályás eddig "csak" három gólból vette ki a részét, nem véletlen, hogy mind az újabb találatára, mind pedig újabb asszisztjára is 7-szeres pénzt kapnánk. Sárgát eddig 0.1-et kap meccsenként, tehát az erre kínált 3.35 annyira nem kecsegtető, noha az eddigi legnehezebb bajnoki várhat rá és társaira, így ki semmiképp nem zárnánk. Amennyiben legalább két góllal keserítené Guardiola fiainak életét, akkor már 46-szoros megtérülés üthetné markunkat, bár őszintén szólva ezt is némileg keveselljük.


✅ Man City-Liverpool / Szoboszlai fogadások
 

Szoboszlai gólpasszt ad - nem @1.10

Szoboszlai 1.5 lövés felett @2.75

Szoboszlai 0.5 kaput eltaláló lövés felett @2.80

Szoboszlai lapot kap @3.35

Szoboszlai bármikor gólt szerez @7.00

Szoboszlai szerzi az első gólt @18.00

Szoboszlai legalább 2 gólt szerez @46.00

 

Fogadási határidő: november 25. 13:30