Premier League

A Liverpool egykori sztárja is Szoboszlait méltatta

A Pálcikaember öt tippből gyúrt össze egy 21-szerezőt a Spurs-Pool rangadóra.

Hetedik fordulójához érkezett a Premier League, a hétvége legnagyobb rangadóját pedig Londonban rendezik, ahol a negyedik Tottenham a Szoboszlai Dominik vezette Liverpoolt fogadja. Mindkét gárda veretlen még az idei bajnokságban, de a vendégek egy győzelemmel többet gyűjtöttek, szóval egy nagyon izgalmas és feszült 90 perc elé nézünk.


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<


A mérkőzés esélyeit korábbi cikkünkben már górcső alá vettük, most pedig lássuk, hogy mit tippel a találkozóra a Tottenham és a Liverpool egykori gólvágója, Peter Crouch!

Úgy tűnik, hogy újra összeállnak a dolgok Jürgen Klopp számára. Jól néznek ki a nyári igazolások, különösen Szoboszlai. Közelről láttam őt a szezon elején a Wolves ellen és teljesen hihetetlen volt. 

 

"De érdemes megnézni a teljes fegyverarzenált: Salah, Nunez, Diaz, Jota, Gakpo. Rengeteg helyről veszélyeztethetnek. Emiatt a Liverpoolt kell támogatnom ezen a meccsen, de szoros küzdelem lehet, mert két jó formában lévő csapat találkozik. Ebben a Spursben benne van a gól és a Pool védelme rendre enged is találatot, így ülhet a mindkét csapat szerez gólt tipp. A vendégeknél Salah, a hazaiaknál Son lehet jó opció kaput eltaláló lövésekre, illetve Maddison lehet a legígéretesebb egy gólpasszra." 


✅ Tipp: Fogadáskészítő:  Liverpool nyer + Mindkét csapat lő gólt + Salah 1+ kaput eltaláló lövés + Min 1+ kaput eltaláló lövés + Maddison bármikor gólpasszt ad @ 21.00
 

Fogadási határidő: szeptember 30. 18:30