Bajnokok Ligája

Újabb gálát várunk a Bayerntől, de nem a győzelmére fogadunk

Az Oktoberfestnek hétfőn vége szakadt, de várakozásaink alapján az ünnepi hangulat kedden is meglesz Münchenben.

A Bayern München többször okozott fejtörést a szurkolóinak és a fogadóknak egyaránt a szezon első harmadában, de a Bajnokok Ligájában eddig nem okozott csalódást. Sadio Mané és társai két győzelmet követően hat ponttal vezetik a halálcsoportként aposztrofált négyest, a következő két összecsapás pedig a kakukktojás Plzen ellen újabb hat egységet ígér. Kedden várhatóan csupán annyi a kérdés, hogy mennyire lesz motivált a Nagelsmann-legénység, bár ezzel jellemzően nem szokott gond lenni, ha pedig a helyzetkihasználás rendben lesz, akkor akár újabb nagy arányú sikernek lehetünk majd szemtanúi.

4010167

Csapathírek

Az egész BL-főtábla egyik legkisebb oddsát állapították meg a bukik erre a meccsre, a Bayernre fogadók ugyanis egy ezres befektetéséből kb 60 forint profitot realizálhatnak. A C-csoport szinte zsebben van a bajoroknak, akiknek persze nem új ez a helyzet, tavaly is 6/6 sikerrel abszolválták a kiírás ezen szakaszát. 

Tudtad? Az ellenfeleknek nem túl kedves az Allianz Arena, ahol a Bayern az utóbbi 12 BL-csoportmeccset mind megnyerte!

A Barca ellen mondjuk nem volt tükörsima az odavágó, de pár necces helyzet átvészelése után a második játékrészben már szintet lépett és uralta a meccset a csapat. Az akkor második gólt jegyző Sanénak nagyon megy a BL-ben, ahol az utóbb 11 meccsen, amikor a kezdőcsapatban szerepelt 14 találatból vette ki a részét. A münchenieknek úgy tűnik jót tett a válogatott szünet is, ugyanis pár napja a Bundesliga-rangadón 4-0-ra verték a Leverkusent, akkor (is) Sané kezdte meg a gólgyártást.

A Plzen, mint az várható volt, a pofozógép szerepét tölti be ebben a négyesben. A csehek mindkét eddigi meccsen kikaptak, ezalatt hétszer kapituláltak és mindössze egyszer találtak be. Az Inter elleni hazai meccsen ugyan voltak jó periódusaik, de az olaszok fél gőzzel is simán nyertek, az Allianzban pedig ahhoz képest lényegesen nagyobb nyomás alá lesznek helyezve.

A csapatból hiányozni fog ráadásul az eltiltását töltő középpályás, Pavel Bucha, akinek a milánóiak elleni meccsen szakadt el a cérna. A hazai oldalon is változott a kihagyók névsora, Coman, Hernández és Sarr mellé csatlakozott a frissen koronavírussal tesztelt Müller és Kimmich, bár pótlásuk azért nem okozhat nagy fejtörést Nagelsmannak. Utóbbiak nélkül megnyílhat az út a 17 éves szupertehetség, Mathys Tel előtt, akinek eddig csak 10 perc jutott a BL-ben.

[4010167] 2022-10-04 18:45:00 Bayern München - Viktoria Plzenx

>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire érdemes fogadni?

A Bajnokok Ligája ezen szakasza már-már unalmas lehet a müncheni szurkolónak, ugyanis a Bayern ha legyőzi a Plzent, zsinórban negyedik évben kezdene 3/3-as mutatóval és a továbbjutás is kvázi zsebben lenne. A bajorok az utóbbi 33/31 BL-meccsen nem kaptak ki és nehéz lenne bármilyen racionális érvet felhozni ellenük. Igazi tűzijátékra számítunk, hasonlóra, mint például a Gladbach ellen, de Stanek kapusnak élete formája is kevés lehet ahhoz, hogy megússza a Plzen a verést. Szerintünk már az első perctől lerohanják majd a vendégeket Sanéék, így jó eséllyel megszülethet az első találat a 15. perc végéig.

{"headTitle":"Bayern München-Viktoria Plzen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-03 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mikor születik az első gól? 1-15. percig","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010167] 2022-10-04 18:45:00 Bayern München - Viktoria Plzenx;