Bundesliga

Még egyszer csak nem ég meg a Bayern! Vagy mégis?!

A rekordbajnok és tízszeres Bundesliga-címvédő kisebb gödörben van, de szerencséjére a Leverkusen sem sziporkázik.

A Bundesliga 8. fordulója óriási meccsel folytatódik, hiszen pénteken a 4 bajnoki óta nyeretlen Bayern München a Bayer Leverkusent fogadja az Allianz Arenában. Ugyan a bukik 1.30 körüli oddsot határoztak meg a hazaiak sikerére, mérget azért ne vegyünk Neuerék győzelmére, nézzünk hát szét kicsit jobban a találkozó körül.

3903607

Csapathírek

A Bayern eredményeiben komoly kettősség látható, hiszen a csapat a BL-ben a Barcelonát és az Intert is 2-0-ra intézte el, a Bundesligában viszont akadozik a szekere. Kezdődött minden a Gladbach elleni 1-1-gyel, amelyen Sommer kapus ligarekordot ért el a 19 bemutatott védéssel, ezt követően nem bírtak a listavezető Union Berlinnel, majd a Stuttgart ellen az utolsó pillanatokban engedték ki a győzelmet a kezük közül. A pontot az i-re a válogatott szünet előtti tartományi derbi tette fel, amelyen az Augsburg zsinórban másodszor győzte le hazai környezetben a müncheni óriást.

Tudtad? A Bayern legutóbb 2001 novemberében nem tudott nyerni zsinórban 5 bajnokin!

Nem véletlen, hogy a Nagelsmannt kritizáló hangok egyre gyakoribbak, a legtöbben azt róják fel a fiatal trénernek, hogy túl gyakran változtatja a szisztémákat és játékosait olykor nekik nem tetsző pozíciókban játszatja. Pénteken várhatóan négy védős hadrendet választ majd, de nem számíthat Lucas Hernándezre, ahogyan Coman játéka is kérdéses. Neuer és Goretzka koronavírus miatt ülték ki a válogatott meccseket, de várhatóan már zöld utat kapnak. A vendégeknél Palacios combsérüléssel küzd, Wirtz már hosszabb ideje nem bevethető, ahogy Bellarabi is kényszerpihenőn van.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


A Bayern nagy szerencséjére a Bayer még pocsékabban kezdte az idényt és az eddigi 7 bajnokiból mindössze 1-et nyert meg. Néhány héttel ezelőtt kissé meglepő módon az erőn felül teljesítő Mainz-ot simázták a Gyógyszergyáriak, ám azóta nyeretlenek és 5 pontjuk csak a 15. helyre elég. Schickék találkozói legalább izgalmasak, ugyanis 7/5 alkalommal legalább 3 gól esett. A Bayern otthonába mondjuk jellemzően nem nyerni járnak, az utóbbi 25 összecsapásból csak 2 alkalommal hagyták el győztesen a pályát. 

[3903607] 2022-09-30 20:30:00 Bayern München - Bayer Leverkusenx
Tudtad? Mané még nem talált be az Allianz Arénában, pontosabb 4 gólt már lőtt, de mindet elvették les miatt!

 

Mire érdemes fogadni?

A válogatott szünet jól jött a Bayernnek, de a nagy kérdés immár, hogy a játékosok mennyire akarják, hogy Nagelsmann maradjon a kispadon. Láttunk már edzőbuktató meccset a rekordbajnoktól, de ha ki is tartanak a fiatal mester mellett, győzelmükre ilyen szorzón továbbra sem fogadnánk. A csapat lövéseivel ellenben már többször profitáltunk az elmúlt hetekben, most pedig újra szenegáli támadót vesszük ki, akiben bőven éghet a bizonyítási vágy. Már nagyon szeretné megörvendeztetni a telt házas Allianzot, tehát reményeink szerint legalább 2 alkalommal célba is veszi majd Hrádecky kapuját.

{"headTitle":"Bayern München-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-30 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mané 2+ kaput eltaláló lövés","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3903607] 2022-09-30 20:30:00 Bayern München - Bayer Leverkusenx;