Premier League

Persze, hogy nem passzoljuk az Arsenal-Tottenham rangadót!

  • Cipolla

Észak-londoni rangadóval tér vissza a Premier League, ahol újfent kiderülhet mire lehet képes az idei Arsenal.

A válogatott szünet után egy nagy presztízsű rangadóra készülhetünk a Premier League-ben, ugyanis a listavezető Arsenal a harmadik Tottenhamet fogadja. Az Arsenal az első rangadóját elbukta a Manchester United ellen, így az ősi rivális Spurs ellen hatványozottan fontos lenne megkaparintani a három pontot. A fogadóirodák esélyesebbnek látják a listavezetőt, kicsivel duplázó felett fizetnek a hazai sikerre.

3901012

Vége a válogatott szünetnek, innentől a foci-vb-ig brutális erőltetett menet vár a csapatokra. Már-már a klasszikus decemberi meccsdömpinget fogja ígérni az október, miután mindkét csapat heti két meccset fog játszani a következő hat hétben. A fáradtság azonban most még nem lehet probléma, bár a válogatott szünet utáni első találkozó sosem hálás feladat egy edzőnek. Főleg akkor, ha már most is sok a sérült a keretekben.

Mielőtt ebbe belemegyünk, nézzük meg az eddigi szezonját a két csapatnak. Az Arsenal hét meccsből hatot is behúzott, és bár a sorsolása kifejezetten kedvező volt Artetáéknak, ez nem von le sokat a csapat érdemeiből. Azonban a United elleni vereség mindenképp fájó lehet és egy figyelmeztetőjel is.

Az elmúlt években rendszerint a rangadókkal gyűlt meg a baja az Ágyúsoknak, már csak ezért is fontos lenne három ponttal gazdagodni szombaton.

A Tottenham szezonja kissé döcögősebben indult, de az eredmények szépen jönnek, legutóbb ráadásul egy hatost vágtak a Leicesternek, Son triplájával. A dél-koreai nem nagyon találta a góllövő cipőjét idén, hogy aztán csereként beállva gurítson hármat a Leicesternek. Ráadásul ezt a formát a válogatott szünetben is fenntartotta, így még veszélyesebb lehet a következő hetekben a Spurs támadótriója.

A hiányzók tehát mindkét oldalon van bőven, a hazaiaknál a biztos hiányzó Reiss Nelson, Mohamed Elneny és Emile Smith Rowe biztos nem játszhat, de kétséges Thomas Partey, Oleksandr Zinchenko és Kieran Tierney pályára lépése is. Előbbi kettő komoly érvágás lesz, ha nem állnak Arteta rendelkezésére, de Ödegaard újfent kezdhet legalább.

A Spursnél valamivel jobb a helyzet, de Conte azért nem elégedett a jelenlegi helyzetével. Lucas Moura biztosan nem játszhat, Ben Davies, Dejan Kulusevski és Hugo Lloris játéka is kérdéses azonban, de a francia kapus jó eséllyel tudja majd vállalni a játékot.



>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire fogadjunk?

Első blikkre a mindkét csapat szerez gólt opció jutott eszünkbe, de miután elég gyenge szorzót kínálnak erre az opcióra a bukik, így muszáj volt elengednünk ezt a forgatókönyvünket. Úgy véljük, hogy az Arsenal vélhetően többet fogja tartani a labdát, így a Bankonbet passzos piacain néztünk szét.

A Bankonbet irodában gyakorlatilag minden játékosra fogadhatunk, hogy hány passzt fog adni, ami azért jó hír, mert így arra a Gabriel Martinellire is fogadhatunk, aki jó eséllyel sokat lesz játékban a széleken.

Miután a Spurs középpályája rettentő masszív, muszáj lesz a szélekről megbontania az Ágyúsoknak a védelmet, amiben Martinelli is kiveheti a részét. 29 passz esetén már egész jó pénzt fizetne az bukméker, ami figyelembe véve, hogy jó eséllyel végig fogja játszani a meccset, és az elmúlt 4 meccsből háromszor is meglépte ezt a limitet, úgy gondoljuk nem rossz befektetés szombat kora délutánra.

{"headTitle":"Arsenal - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-01 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Martinelli passzok száma: 29+","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3901012] 2022-10-01 13:30:00 Arsenal - Tottenham Hotspurx