Exkluzív

Kaszálj Wimbledonnal! - különleges teniszcsomag, csak a legjobbakkal

  • Logibet

40 napnyi tenisztipp, alacsony áron, kizárólag a legjobb tippmesterekkel. Ennél aligha kell jobb ajánlat a nyárra!

Kattints és kaszálj a legjobb tenisztippekkel!

 

Véget értek a topfoci-sorozatok, a válogatottak is pihenőre vonultak, most aztán tényleg a teniszé a főszerep. Minden szezon egyik legizgalmasabb időszaka a füves pályás néhány hét, melynek megkoronázása a wimbledoni tenisztorna, vagyis a legnívósabb, legnagyobb presztízsű viadal a világon. Erre most a Logibetnél is egy különleges csomaggal készültünk!

 

Mit kell tudni a különleges teniszes csomagról?

 

  • Azoknak ajánljuk, akiknek jelenleg nincs előfizetése és a szegényesebb kínálat miatt nem is szeretnének NORMÁL vagy PRO csomagot venni.
     
  • Az ára alacsonyabb, mint egy 1 hónapos NORMÁL-csomag, noha az ajánlat június 20-ától július 31-éig szól, vagyis több, mint 40 napot ölel fel.
     
  • A csomagban a válogatottan legjobb tenisztipsterek tippjeit kaphatod meg, köztük például MoneyMaker és varin teniszkombijaihoz is hozzáférhetsz majd, melyeket a Discordon osztanak meg.
     
  • A csomag az előfizetés időszaka alatt bármikor megvásárolható azonos áron, ez 19.99€, vagyis egy 30 napos NORMÁL-csomagnak is csupán 66%-a, noha 30 helyett 40 napot ölel fel.

 

Milyen tippeket kapok és kiktől?

 

A csomagban kizárólag a Logibet legjobb tenisztipstereitől kapsz majd tenisztippeket, rájuk iratkozhatsz fel és kapod július végéig a nyerő ötleteket. Noha az ajánlat legfőbb eleme a wimbledoni tenisztorna, más tornákról is kapsz majd ötleteket júliusban, illetve RyanFawcett személyében egy olyan tenisztipster is akad, aki főleg ITF-tornákra fogad.

Július 31-ig viszont a wimbledoni selejtező, majd kéthetes főtábla mellett olyan tornákat is rendeznek, mint Hamburg, Mallorca, Kitzbühel, Umag vagy Atlanta, szóval a Grand Slam-viadal után sem fogunk unatkozni.

A teniszes csomagban szereplő tippmesterek statisztikái teniszből
Tippmester Tippszám Profit ROI
balazs512 449 +836.77 21.35%
RyanFawcett 580 +799.41 17.86%
th3k1ngl2p 775 +166.90 10.75%
krecsak1 449 +164.24 8.76%
MoneyMaker 1535 +70.29 1.08%

 

A teniszes csomag mától megvásárolható az alábbi linken, az ára pedig kizárólag 19.99€, melyért tényleg a legjobb tenisztippeket fogod megkapni a következő közel másfél hónapban.

 

Érdekel a tenisztipp-válogatás!