La Liga

Ezt várjuk a Sevilla - Real Madrid rangadótól

  • mr.blonde

Barcelonában biztosan a Sevillának szurkolnak, de a Real Madrid a BL-továbbjutás után akár a bajnoki címet is lerendezheti.

Csúcsrangadót rendeznek vasárnap este a spanyol bajnokságban, a listavezető és címvédő Real Madrid a második-harmadik helyen álló Sevillát fogadja. A két gárda között 12 pont a különbség, vagyis mérföldkő lehet a bajnoki cím szempontjából, amennyiben a Real Madrid megszerzi a három pontot, így szinte biztosan meg is védi a címét.

A fogadóirodák viszont háromesélyesnek vélik a találkozót, a Sevilla sikere közel hármas oddson fogadható, a királyi gárda győzelme pedig 2.50 körüli fizet.

3629411

Csapathírek

Az előző bajnoki fordulóban mindkét csapat hozta a kötelezőt, a Sevilla a Granadát verte 4-2-re, a Real Madrid pedig a Getafét 2-0-ra. A fővárosiaknak azonban a hét közepén volt egy egészen szenzációs BL-meccse a Chelsea ellen, ahol ugyan Carlo Ancelottiék 3-2-re kikaptak, de összesítésben 5-4-re megnyerték a párharcot. A Real Madrid a visszavágón 0-3-s hátrányban volt, azonban a csapat ismét bebizonyította, hogy soha nem szabad leírni, hiszen Modric és Benzema zsenialitásának köszönhetően végül sikerül elérniük a megfelelő eredményt.

Bár a következő héten nem lesz BL-forduló, a Real Madridban azért elképzelhető néhány pihentetés. Nem kérdés, hogy innentől kezdve a BL komoly prioritást élvez, hiszen a bajnoki cím gyakorlatilag már megvan, a rutinos, jóval 30 felett járó ászokat pedig Ancelotti kímélő üzemmódba helyezheti.

Mire érdemes fogadni?

A Bajnokok Ligája mérkőzés biztosan sokat kivette a Real Madridból, nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is. Ilyen nagy csata után nem ritka, hogy picit leül egy társaság, a Sevilla pedig ezt megfelelő harciassággal és motivációval ki is használhatja.

[3629411] 2022-04-17 21:00:00 Sevilla - Real Madridx;5

Meglehetősen fordulatos mérkőzéseket vívott egymással a két alakulat az elmúlt években, és unalmas 90 percre most sem számítunk. A telt házas Pizjuanban nem lesz egyszerű dolga a listavezetőnek, hiszen a Sevilla idén egyetlen vereséget szenvedett el, de azt is a BL-ben, a bajnokságban 11-4-0-s a mérlege.

Véleményünk szerint egy döntetlenre legalább most is jók lehetnek az andalúzok, és mivel a bukmékerek a Real Madridot favorizálják, egy ázsiai hendikepes opcióval megtámogathatjuk a Sevilla csapatát.

{"headTitle":"Sevilla - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Sevilla +0,25 ","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3629411] 2022-04-17 21:00:00 Sevilla - Real Madridx;