Bajnokok Ligája

Ennyire elképzelhetetlen, hogy nyerjen a Barca a Bayern ellen?

A fogadók annyira nem bíznak a Barcelona sikerében, hogy a Bayern München szorzója már kisebb, mint a hétvégén lejátszott Lipcse elleni rangadó előtt volt.

Kattints a részletekért!

A legtöbb neves fogadóiroda augusztus végén hozta ki a Barcelona - Bayern München BL-rangadó háromesélyes szorzóit. Akkoriban az oddsmesterek közel egálra hozták ki a két sztárcsapat sikerét, azonban cikkünk írásának pillanatában már nagyon eltolódtak a számok. 

Jelenleg ott tartunk, hogy a Bayern München már nagyobb favorit, mint a Lipcse elleni bajnokin volt, vagyis a bajorok sikerét átlagosan 1,95 és 2,00 odds között fogadhatjuk meg, míg a katalán győzelem 3,50-3,60 körüli szorzón pakolható. 

3714046

Csapathírek 

Persze a fogadók bizalmatlansága a katalánok irányába nem véletlen. Lionel Messi távozása alapjaiban rengetheti meg a Barcelona csapatát, de az átigazolási időszak utolsó óráiban sikerült elveszteniük Antoine Griezmannt is, vagyis az elmúlt idény két legjobb gólszerzőjét valahogy pótolnia kell majd Ronald Koemannak. 

További gondot jelenthet a holland mesternek, hogy a keret támadói közül Sergio Agüero, Ansu Fati, Osmané Dembelé és Martin Braithwaite is sérült, vagyis a Sevillától kölcsönvett Luuk de Jong és a többnyire mellőzött és a szezonban még pályára nem lépő Coutinho is kezdhet a Bayern ellen.  A védők közül Serginho Dest és Jordi Alba sem volt teljesen egészséges a hírek szerint, ám utóbbi játékára a spanyol sajtó komoly esélyt lát. 

A németeknél nincsenek ilyen gondok, sőt úgy fest, hogy gond nélkül sikerült az átmenet a Nagelsmann-érába. Hiányzók terén csak Tolissót és Coman kell megemlítenünk, a két francia biztos kimarad majd, míg Serge Gnabry a hétvégi meccs után lett kérdőjeles, de a padra mindenképp odafér. 

Nagy újdonságot nem kell várni a bajoroktól, a lehetőségeikhez képest a legjobb 11-gyel állnak majd ki a Nou Campban.  

[3714046] 2021-09-14 21:00:00 Barcelona - Bayern Münchenx

Mire érdemes fogadni? 

Tekintettel a Bayern München lehengerlő formájára és a Barcelona nehézségeire, nem kérdés, hogy a német együttes az esélyesebb a győzelemre. Azonban azt is látni kell, hogy az érték nagy része már elillant a bajorok szorzójából, hiszen ha pár napja még 2.80-on is lehetett rakni a kettest, akkor 1.90-ért már éreznünk kell, hogy nem kötünk akkora nagy bizniszt. 

Ugyanakkor nem vitás az sem, hogy a fogadók tétjei indokolt módon özönlenek be a vendégekre, hiszen jelenleg jobb csapat benyomását kelti a Bayern München.  Erre a találkozóra tényleg érdemes lesz élőben is figyelni, hiszen a játék képe alapján eldönthetjük, hogy a mérkőzés előtti oddsmozgások jogosok voltak, esetleg némi túlkapásnak lehettünk tanúi. 

{"headTitle":"Barcelona - Bayern München ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsaiai hendikep - Bayern München -0,25 ","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":" Bayern München 2-3 gólt szerez","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Barcelona kevesebb, mint 0.5 percet tölt előnyben ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen?  

[3714046] 2021-09-14 21:00:00 Barcelona - Bayern Münchenx;