NB I

Kimenetelre tippelünk a Kisvárda-Vidin

  • Tomihmv

A hatodik helyezett szabolcsiak a második helyen tanyázó fehérváriakat fogadják szerdán.

A korábban sokat piszkált Funsho bombaformában várja a hétközi meccset. - Fotó: molfehervarfc.hu

Két elmaradt mérkőzést pótolnak szerdán az NB I-ben, amelyek közül elsőként a Kisvárda-Fehérvár ütközetet rendezik meg.

A hazaiak őszi szezonja felemásra sikeredett, hiszen a tabellán elfoglalt helyük pozitív csalódás volt, viszont ahhoz képest, hogy a felsőházban zártak, nagyon kevés gólt szereztek, igaz, keveset is kaptak. Nos, hiába ezen adatok, mindössze egy csatárt szerződtettek a télen, és főként a védelmet erősítették meg.

Az edzőmeccseiket követően bizakodva várhatták a rajtot a kisvárdaiak, azonban mindössze gól nélküli remire futotta erejükből a mögöttük található Mezőkövesd ellen. Igaz, az egy pontnak is örülhetnek, hiszen a kövesdi Neszterov az év helyzetét hagyta ki szombaton.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ami a vendégeket illeti, a fehérváriak nem sokat változtak a holt szezonban, a felkészülésük jól sikerült, amit az első idei bajnokijuk is alátámaszt. Márton Gáborék ugyanis meggyőző játékkal, 5-0-ra (!) tudtak győzni a hétvégén Újpesten, amivel nem csak szurkolóikat, hanem minket is boldoggá tettek.

Az, hogy milyen jól teljesített az előző kanyarban a Fehérvár, az In Stat adatai is alátámasztják, ugyanis a gárda öt játékosa, Rus, Alef, Zivzivadze, Nikolics és Funsho is bekerült a forduló válogatottjába. Utóbbi, korábban sokat kritizált játékos, egyébként bombaformában van, az utolsó három bajnokin rendre betalált, sőt a Kisvárda és az Újpest ellen duplázni tudott.

Jó formában vannak tehát a vendégek, minőségibb csapattal is rendelkeznek, ráadásul a decemberi utolsó körben épp egymás ellen játszottak, amikor is a Vidi nagyon könnyedén, 3-0-ra tudott nyerni hazai pályán. Ha ezúttal ennyit nem is tesznek közé a fehérváriak, az előjelek azt vetítik előre, hogy újra lenyomják a Kisvárdát, ahol jó páran kimaradnak sérülés miatt, így rájuk fogadunk.

{"headTitle":"Kisvárda - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-25 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3370944] 2021-01-27 17:45:00 Varda SE - MOL Vidi FCx;