Bundesliga

Előhúzzuk a klasszikus Bayern-tippet Gulácsiék ellen?

  • gb1

A Lipcsére élet-halál harc vár a BL-ben, de azért harc nélkül nem fogja adni magát a rekordbajnok ellen.

A szombati Bundesliga-játéknap kora esti idősávjában igazi csemege vár ránk, amikor is a trónkövetelő Lipcse a listavezető otthonában lép pályára. A bajorok előnye mindössze két pont a Lipcsével szemben, de az oddsok alapján ezt hamarosan öt egységre növelhetik.

A Bayernt irányító Flick azt a luxust is megengedhette, hogy a hétközi Atlético elleni Bajnokok Ligája-meccsen pihenőt adott többek között Lewandowskinak és Neuernek is. A csapat így sem kapott ki, 1-1-et játszott, bár 15 győzelem után szakadt meg a parádés szériájuk a legelitebb sorozatban. 

Tudtad? Neuernek egy kapott gól nélküli meccs hiányzik a Bundesligában, hogy ebben a mutatóban beérje a legendás rekordtartó Oliver Kahnt (196)!

Müllerék amúgy a bajnokságban is remekelnek, hiszen az utóbbi 22/20-at győzelemmel zárták. A gólok is szép számmal potyognak ligameccseiken, amit jól mutat, hogy az utóbbi 11/10 alkalommal over 2.5-es eredménnyel zártak. A találatokból vaskosan kiveszi a részét a lengyel gólzsák Lewandowski, aki címvédő gólkirályként már idén is 12-t számlál.

Segítségére a megszokott 4-3-2-1-es rendszerben a szokásos Coman-Müller-Gnabry trió lehetnek és ugyan Kimmich és Davies továbbra is hiányzik, a kezdő így is félelmetesen hat, hiszen helyükön a 40 millióért vett Tolisso és a 80 milláért vásárolt Hernández játszhatnak. A vendégeknél Gulácsira elég dolgos 90 perc vár a kapuban, a sérültek listáján pedig Klostermann, Leimer és Henrichs található.

[3399381] 2020-12-05 18:30:00 Bayern München - RB Leipzigx

Azt leszögezhetjük, hogy elég pechesen jött ki a rangadó időpontja a Nagelsmann-legénységnek. A Basaksehir elleni 4-3-as bravúrgyőzelem után ugyanis az utolsó fordulóban a Manchester Unitedet fogadják otthon a BL-ben és az a találkozó dönt majd a továbbjutásról. A pihentetésre viszont nem nagyon van lehetőség, ha nem akarnak lemaradni a Bayernről, de hiába nem kaptak ki az utóbbi 24/22 bajnokin, ezúttal valóban kinéz egy zakó...

A müncheniek amúgy sem kaptak ki az utóbbi 10/9 egymás elleni meccsükön, de érdekesség, hogy az utóbbi két ütközetük underes döntetlennel zárult. Pont ezért félünk is kicsit előhúzni a klasszikus, oly sok profitot hozó ‘mindkét csapat lő gólt + Bayern’ tippet, így a hazai győzelmet inkább a gólszámmal párosítjuk.

{"headTitle":"Bayern München-RB Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-04 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern nyer + 2.5 gól felett","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3399381] 2020-12-05 18:30:00 Bayern München - RB Leipzigx;