La Liga 2

1.42-szeres odds, minimális rizikóval? Jöhet!

Nagyon úgy tűnik, hogy a bukik túl nagylelkűen szabták meg a Gijon-Vallecano oddsait, mi pedig megpróbáljuk ezt kihasználni.

A válogatott szünetben elvétve találunk értékelhető klubmeccset, persze a töretlenül menetelő alsóbb ligákban is lehet találni fogadásra érdemes találkozókat. Ilyen terep a spanyol másodosztály is, amelynek a 12. fordulójának hétfői játéknapján a Gijon a Vallecanót fogadja. Ahogyan azt alább láthatjuk, az oddsok elég szorosra lettek belőve, pedig a feljutásra pályázó hazaiak mellett lényegesen több észérv szól.

{"headTitle":"Sporting Gijon-Rayo Vallecano","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gijon","odds":"2.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"2.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Vallecano","odds":"2.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Kezdjük azzal, hogy a La Liga 2 nem az a bajnokság, amely a gólzáporokról híres. A szezon eddigi meccseinek mindössze 33 százalékán esett több, mint 2.5 gól, de a Gijon még ennél is durvább mutatóval bír, hiszen 11/9 összecsapása underes eredménnyel zárult. A 11 kanyar alatt amúgy mindössze hatot szedtek be a Rojiblancók és csak három alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. A sikerekből különösen nagy szerepet vállal Djurdjevic Uros, a 26 éves szerb csatár már hat gólnál jár, tehát az össztermelés több, mint a felét egymaga szerezte.

A negyedik éve a másodosztályban tengődő - de amúgy a La Ligában 36 szezont töltő - csapat a tavalyi, csalódást keltő 13. hely után idén elég jól összekapta magát és immár a feljutásra esélyes együttesek listáján található.

Tudtad? A Gijon idén még nem kapott ki az El Molinónban és 5/4 meccset győzelemmel zárt, amely mellé 7-2-es gólarány párosult.

A Vallecano idegenbeli mérlege pontosan ennek a fordítottja. A túráin öt meccse nyeretlen csapat idén összesen kétszer talált be ellenfeleinek saját stadionjától távol, de nem csak ez adhat okot aggodalomra. Legutóbb 2015-ben tudták verni a Gijont - érdekesség, akkor még mindketten az élvonalat erősítették. Aligha meglepő, hogy a Rayo meccsei is nagyon feszesek, amit jól mutat, hogy az utóbbi hat bajnokijukon kevesebb, mint 2.5 gól esett.

Érthető módon a bukik is vaskos underre rendezkedtek be, amelynek szorzója szinte minden partnerirodánknál 1.50-szeres alatt van. A hétfői összecsapásra mondjuk a mi tippünk sem bír gigászi oddsal, viszont úgy véljük, hogy az eddigi körök tapasztalatai alapján minimális az esélye annak, hogy a Vallecano három ponttal távozzon az El Molinónból.

{"headTitle":"Sporting Gijon-Rayo Vallecano","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gijón vagy döntetlen","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3424551] 2020-11-16 21:00:00 Sporting Gijon - Rayo Vallecanox;