Tenisz

Triplázhatunk az olasz szupertehetséggel

  • Cesc18

Luca Nardi a honfitársa után a torna 8. kiemeltje ellen is boríthatja a papírformát.

Javában dübörög a párizsi Masters viadal, ám mi most mégis a pármai Challengerre tekintünk ki, méghozzá Luca Nardi és Maxime Cressy összecsapása miatt. Ezen találkozón ugyanis meglepetést szimatolunk, amely elég korrekt kasszával kecsegtet.

{"headTitle":"Luca Nardi - Maxime Cressy","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-05 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nardi","odds":"2.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Cressy","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A két játékost több, mint 750 hely választja el egymástól a ranglistán, természetesen a fogadóirodák által favorizált Cressy áll jobban, egészen pontosan a 168., míg Nardi a 921. De az oddsszabásból jól látszódik, hogy a 17 éves olasz fiút nagyon nem lehet félvállról venni. 

Nardi korosztályának egyik legnagyobb tehetséges, U16-ban, U14-ben és U12-ben is rommá nyerte magát és már akkoriban arról cikkeztek, hogy nagyon nagy jövő áll előtte. Futures-szinten már 14 évesen (!) főtáblás meccset tudott nyerni, idén pedig már be is söpörte az első tornagyőzelmét. 

Két hete Antwerpenben az ATP főtáblás debütálása is csodásan sikerült, hiszen a top 100-as Marcos Giront döntő szettre tudta kényszeríteni. 

De szintén említésre méltó, hogy tavaly legyőzte Lorenzo Musettit, kedden pedig Giulio Zeppierit, pedig mindketten a feltörekvő olasz tehetségek közé tartoznak, előbbi már a top 100 kapuján kopogtat. 

Nagyon komoly potenciál van Nardiban és bizony Cressy ellen sem esélytelen. A szerva-röptés amerikainak ráadásul az utóbbi hetekben többször is beletört a bicskája egy-egy fiatalabb kihívójába. A Garros selejtezőjében egy 500-on kívüli 19 éves francia verte el könnyedén, míg két hete egy német Challenger-tornán a 22 éves Mats Rosenkranz viccelte meg. Előbbivel háromszoros, utóbbival négyszeres körüli kasszát lehetett levadászni. 

Mire fogadjunk?

Már a címben utaltunk rá, így senkit nem ér meglepetésként, hogy Nardi felé húzunk. A fogadók többsége is így tesz, hiszen csökken az olasz szorzója. Azért 3.00 körüli szorzón még mindig elég kecsegtető Nardi nyeretése, de az óvatosabb duhajok választhatják a +1.5-ös szett hendikepet is 1.88-ért. 

{"headTitle":"Luca Nardi - Maxime Cressy","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-05 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nardi +1.5 szett hendikep","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Nardi jut tovább","odds":"2.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<