Tenisz

2.45-szörös kasszáért veretjük a bizonytalan oroszt - napi tippek a párizsi Mastersre!

  • Cesc18

Hétfőn megkezdődnek a küzdelmek Párizsban, a nyitónapon pedig rögtön egy magasabb szorzót próbálunk levadászni.

Bőséges menüből szemezgethetünk, hiszen 14 egyéni meccset is játszanak hétfőn. Többek között Fucsovics Márton is pályára lép majd a 15. kiemelt Borna Coric ellen, ám fogadási szempontból sokkal izgalmasabb a selejtezős Alejandro Davidovich Fokina és Karen Khachanov összecsapása, amelyre a játéknap végén, a center pályán kerül sor. 

{"headTitle":"Alejandro Davidovich Fokina - Karen Khachanov","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-02 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fokina","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Khachanov","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A bukmékerek természetesen a 11. kiemelt orosz játékost favorizálják ezen a találkozón, de azért az oddsszabásból kiolvasható, hogy nem vár egyszerű menet Khachanovra. 

A spanyol srác ugyanis nagyon szép fejlődést mutat és a restart óta kiváló eredményeket jegyez. Nagy dolog volt, hogy a US Openen a legjobb 16 közé jutott, míg októberben a két kölni fedett pályás viadalon egy negyeddöntőt és egy elődöntőt is elért és mindkét esetben csak egy top 10-es játékos tudta megállítani. 

Fokina meg is indult a ranglistán felfelé, bő két hónap alatt több, mint 30 helyet javított és immáron a top 50 kapuján kopogtat. 

A spanyolnak tehát az önbizalma és a formája is nagyon rendben, ami Khachanov esetében már kevésbé mondható el. 
 

Embed from Getty Images


Emlékezhetünk, hogy a moszkvai fiú két éve nem kis meglepetésre hódította el a párizsi trófeát, ugyanakkor az volt pályafutása eddigi legerősebb éve. Idén közel sem nyújt olyan erős formát, nemhogy tornagyőzelem, de még egy elődöntő sem jött össze neki egyik ATP-viadalon sem. 

Döcög Khahanov szekere a fedett pályás szezonban is, pedig ezeket a tornákat kifejezetten szereti. Októberben három helyszínen is láthattuk, de sem Szentpéterváron, sem Antwerpenben, sem pedig Bécsben nem alkotott maradandót. Ezen a három tornán mindössze három győzelmet jegyezett, viszont ezek sem mentek simán a számára, hiszen kétszer szetthátrányból kellett fordítania. 

Mire fogadjunk?

Fokina játéka kifejezetten biztató és mivel két meccset játszott már a selejtezőben, így üzemi hőfokon várhatja ezt a találkozót. Láthattuk az elmúlt hetekben, hogy amikor kikapott, akkor sem adta könnyen a bőrét, tehát top 10-es játékosokkal tudott meccsben lenni. Megvan a tenisze és az önbizalma, hogy a bizonytalan Khachanov ellen akár borítsa a papírformát. 

Óvatosabb duhajok számára a +1.5-ös szett hendikepet ajánljuk, ami 1.57-ért fogadható a Cbeten. 

{"headTitle":"Alejandro Davidovich Fokina - Karen Khachanov","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-02 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fokina","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<