Európa Liga

Gólszámos tippel kockáztatnánk az Arsenal kötelezőjén

  • mr.blonde

A játéknap talán legsimább mérkőzésének tűnik az Arsenal és az ír Dundalk csatája. Vajon az Ágyúsok odateszik magukat?

A szorzók alapján ennek a meccsnek a hazai kimenetele a legvalószínűbb eredmény a csütörtöki Európa Liga-játéknapon, ugyanakkor nem kérdés, hogy ezen a 90 percen csak az Arsenalnak van veszítenivalója. Az ír Dundalk története egyik legnagyobb sikerét éli ezzel a csoportkörös szerepléssel, számukra egy olyan sztárcsapat ellen játszani, mint az Arsenal, igazi ajándék.

Ezzel együtt harcos brit együttesről lévén szó, szóval ahogy mondani szokás, kúszni-mászni fognak az Emiratesben, amivel adott esetben meg is nehezíthetik a londoniak dolgát.

Merthogy az Ágyúsok nincsenek túl jó passzban, a bajnokságban a Man.City és a Leicester ellen is elbukták a rangadókat, a hétvégén pedig az Old Traffordon lesz jelenésük a Manchester United ellen.

Mondanunk sem kell, hogy ilyen terhelés mellett a Dundalk ellen szinte biztosak lehetünk abban, hogy Mikel Arteta a fiatalokat fogja csatába dobni.

Mire érdemes fogadni?

Ahogy a felvezetőben is írtuk, a fogadóirodák elég keményen beárazták a mérkőzést, az egál hendikepet +/-3 gólra húzták meg. Ha az Arsenal a legjobbjaival állna fel, akkor valóban lehetne 4-5 gólos különbség is a felek között, így azonban erre a kimenetelre picit rizikósnak érezzük fogadni.

 

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS
KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

Így viszont könnyen lehet, hogy a Rapid Wien elleni meccshez hasonlóan picit szenvedősebb mérkőzése lesz az angoloknak. A Dundalk lelkesedéssel és erős csapategységgel egy darabig kompenzálhatja a tudásbeli különbséget, de amint elfogy az erő, úgy lesz egyre nehezebb tartani majd az Ágyúsokat.

Ebből a gondolatmenetből kiindulva tippelnénk arra, hogy a 2. játékrészben legalább két gólt is láthatunk, amire a Cbet-nél 1.64-es szorzót kapunk, ez a szám pedig az egyik legjobb a piacon jelenleg.

{"headTitle":"Arsenal - Dundalk ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2. félidő gólok száma - 1.5 felett","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Te mire fogadnál ezen a mérkőzésen? 

 

[3462263] 2020-10-29 21:00:00 Arsenal - Dundalkx;