Premier League

Kétesélyben fogadunk a Manchester United-Chelsea-re

  • Tomihmv

Kimenetelre fogadunk a klasszikuson, méghozzá úgy, hogy a döntetlent kivesszük a játékból. Tipp a cikkben!

Több komoly meccs is sorra kerül a Premier League hetedik fordulójában, de az igazi rangadót szombaton kora este rendezik az Old Traffordon, ahol a Manchester United és a Chelsea csap össze.

A hazaiak egy meglepő vereséggel (Crystal Palace) indították szezonjukat, ám ezt három sikerrel feledtették.Ugyanakkor a válogatott mérkőzések okozta kéthetes pihenőre KO-val vonultak, hiszen otthoni környezetükben kaptak ki 6-1-re (!!!) a Tottenhamtől.

Azonban úgy tűnik, hogy Solksjaer rendet rakott a fejekben, hiszen a visszatérést követően 4-1-re nyertek Newcastle-ben, majd hétközben, a Bajnokok Ligájában Párizsban verték meg 2-1-re a PSG-t, ami azért igen komoly fegyvertény.

Jó formában várják tehát a Vörös Ördögök a hétvégi találkozót, ugyanakkor néhány hiányzóval számolniuk kell. Jones nagyon régóta maródi, Martial eltiltott, Bailly a válogatott meccsek alatt dőlt ki, míg Cavani, Greenwood, Maguire és Lingard kérdéses, de vélhetően vállalni tudják a játékot a hétvégén.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A Chelsea felemásan teljesít az idei szezonban, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az idei nyolc tétmeccséből mindössze hármat tudott megnyerni. Főként a rangadókon nem ment a londoniaknak, hiszen a Liverpooltól kikaptak, a Tottenhammel szemben hosszabbítást követően estek ki az Angol Ligakupából, amely eredményeket egyébként a leállást előtt érték el.

Azonban a visszatérést követően sem javultak sokat a vendégek, a Southampton ellen többszöri vezetés ellen sem tudtak nyerni a Stamford Bridge-en (3-3 lett a vége), míg a Bajnokok Ligájában a Sevilla ellen, szintén hazai pályán, csak gól nélküli remire voltak jó. Pedig Lampard nem panaszkodhat, hiszen mostanság már mindenkire számíthat, hétvégén is egyedül csak Gilmour marad ki.

Mindezek után a bukmékerek totálisan háromesélyesre hozták ki a meccset, így viszont megérheti a hazaiakra fogadni. No, de szigorúan csak +0-s ázsiai hendikeppel (döntetlen esetén a tét visszajár), amivel jóval kisebb rizikót vállalunk, ugyanakkor még így is korrekt szorzót kapunk a hazaiakra.

{"headTitle":"Manchester United - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-24 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United +0 (ázsiai hendikep)","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411405] 2020-10-24 18:30:00 Manchester United - Chelseax;