Serie B

Szalonremire és meglepetésre is fogadunk pénteken az olasz II-ben

  • varin

A P betűs csapatokra esküszünk pénteken - íme két tipp a másodosztályból.

Végjátékához közelít a Serie B-idény, a másodosztályban is csak hat játéknap maradt hátra. A 20 csapatos mezőnyben egyelőre csak a Benevento feljutása és a Livorno kiesése biztos, a maradék 18 gárdának még élet-halál percek következhetnek. Mi most két meccset választottunk ki a heti menüből, mindkettőre bátor ötletünk van!

Pordenone-Pisa

Az újonc Pordenone gárdája szenzációsan szerepel, története első Serie B-szezonjában akár fel is juthat a legjobbak közé. Ugyanakkor ez nem biztos, hogy már most cél, hiszen a Zöld Gyíkoknak (merthogy ez a becenevük) saját stadionjuk sincsen és azért reálisan nézve a csapatuk sem kész még a legjobbakkal megvívni.

 

 

Ugyanakkor playoffos helyen állnak a bajnokság hajrájához közeledve és mivel előnyük hat pont az éppen lecsúszó Pisától, egyre biztosabbnak tűnik, hogy találkozunk a fekete-zöldek nevével az utószezonban. Ami a Pisát illeti, az elmúlt esztendők igazi hullámvasúttal értek fel, voltak kizárások, feljutások, kiesések, de mostanra talán stabilizálódott a helyzet a Nerrazzurinál.

A vendégeknél nemigen van egyetlen csapat sem jobb formában, hiszen öt veretlen meccsből érkeznek, ráadásul éppen a Spezia-Citadella kettőst verték, amelyek közvetlen riválisok a rájátszásért vívott küzdelemben. Mivel a mérkőzést semleges helyszínen, Triesztben játsszák, igen jó esélyt látunk egy pontszerzésre a Pisától.

Pescara-Perugia

Ha olasz B és véghajrá, akkor azért érdemes elkezdeni nézegetni a szalonremik szorzóit, hiszen be-becsúszhat egy "meglepő" döntetlen az utolsó körökben. Noha a 33. játéknapon ilyen gyanús oddsot még nem láthatunk, azért érdemes figyelni a két, egykoron szebb napokat megélt csapat meccsére.

Noha a furcsa olasz rendszernek köszönhetően még bőven kieshet és fel is juthat mindkét csapat, valójában erre kevés az esélyük, hiszen a rájátszás 6, illetve 7 pontra van, míg az osztályozó 3, illetve 4 egységre.

Egy békés döntetlen bőven jó forgatókönyv mindkét csapat számára, és mivel mi körülbelül erre 40% esélyt adunk, a Tippkalkulátorunk már el is árulta, ebbe a tippbe bizony érdemes ilyen szorzón befektetni!

{"headTitle":"Tippek az Olasz B-re","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pordenone-Pisa - Pisa +0.5","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Pescara-Perugia - Döntetlen","odds":"3.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
2020-07-10;86
302035