Premier League

Egyre jobb formában az Arsenal, használjuk ki!

  • Tomihmv

Zsinórban ötödik sikerükre készülnek az Ágyúsok, akik ezúttal a Leicestert fogadják.

Egyre jobb formában az Arsenal. - Fotó: twitter.com/arsenal

Kedden nem csak londoni derbit rendeznek a Premier League-ben, hanem egy komoly rangadónak nevezhető mérkőzést is, hiszen az Emirates Stadionban az Arsenal és Leicester néz egymással farkasszemet.

Amilyen pocsékul rajtoltak az újrakezdést követően az Ágyúsok, olyan nagy formában vannak az elmúlt napokban. Artetáék ugyanis a Manchester City és a Brighton otthonában elszenvedett zakókat követően zsinórban négyszer is nyerni tudtak. A Norwichot otthon gázolták el, míg a Southampton, Sheffield United, Wolverhampton triót idegenben nyomták le. Utóbbi csapatot szombaton, ami a bukmékerek szerint meglepetésnek számított (szerintünk viszont nem), vagyis tényleg jó passzban vannak a hazaiak.

Ugyanakkor erősen iparkodniuk kell a hátralévő öt körben, hiszen az ötödik helytől hat pontra vannak, ami biztosan európai kupaindulást érne a következő szezonban. Ugyanakkor jó hír a londoni szimpatizánsok számára, hogy Arteta mester biztosan továbbra is csak a Leno, Chambers, Pablo Marí, Martinelli, Pépé ötösre nem számíthat, vagyis Özil játékára már mutatkozik esély.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 500 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A Leicester közel sincs ilyen formában, sőt, az újrakezdést követően zsinórban négy meccsen sem tudott nyerni. Pedig a Rókák a kiesés ellen menekülő Watford és Brighton együtteseivel kezdtek, azonban ezeken a találkozón mindössze két döntetlenre futotta erejükből. Ezt követően a Chelsea és az Everton már nagy falat volt számukra, ugyanakkor szombaton végre valahára három pontnak örülhettek, hiszen 3-0-ra győzték le a Crystal Palace-t.

Azonban ezen sikerből messzemenő következtetéseket nem nagyon szabad levonni, hiszen a londoniak eszméletlen gyenge formában vannak, és még így is csak az 50. percre sikerült feltörniük a védelmüket.

A gyengélkedés részben Maddison és Ricardo Pereira hiányának is köszönhető, kettejük játéka ezúttal sem valószínű, rajtuk kívül pedig Chilwell és Perez is kimaradhat, vagyis mondhatni picit tartalékosan utaznak a fővárosba Rodgersék.

Hiába lesz hatpontos ez a meccs, szerintünk most az érték az Arsenalban van, hiszen alapvetően egy jobb csapatról beszélünk, amely ráadásul jobb formában is van. Viszont a bukmékerek köszönhetően már kétesélyben (döntetlen esetén a tét visszajár) is remek oddson fogadhatunk a hazaikra, amit ilyen előjelek után, illetve annak köszönhetően, hogy az Ágyúsok zsinórban az utolsó 12 PL-meccsüket behúzták hazai pályán a Leicester ellen (!) szerintünk vétek lenne kihagyni.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Arsenal - Leicester","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-07 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal +0 (ázsiai hendikep)","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3056068] 2020-07-07 21:15:00 Arsenal - Leicester Cityx;