Angol foci

Play up Pompey!? - a Portsmouth meccsére fogadunk

  • varin

Meccsnullról indul a Pompey visszavágója, amely ismét kemény futballt hozhat.

Ahogyan pénteken, úgy ma is két mérkőzésre kerül sor az angol harmadosztály rájátszásában, ám ezúttal az Oxford és a Portsmouth nyitja a párost, míg este fél 9-től a Wycombe és a Fleetwood találkozik egymással. Mivel utóbbi párharcban hatalmas meglepetésre a Wanderers 4-1-es előnyt szerzett Joey Barton csapatával szemben, ezt a 90 percet egy kézlegyintéssel el is intézhetjük, ám a Pompey idegenbeli csatája izgalmasnak tűnik.

{"headTitle":"Oxford United-Portsmouth","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oxford United","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Portsmouth","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Már csak azért is, hiszen az Oxford idegenben szerzett "1-1-es előnyt", ami lényegében annyit tesz, jelenleg olyan a helyzet, mintha az első találkozót le sem játszották volna. Mivel az idegenben lőtt gólok nem számítanak a lebonyolításnál, a Pompey sincs gólkényszerben, így egy gólnélküli remi hosszabbítást jelenthetne.

Az első 90 perc egy sok helyzettel, közel 20 szöglettel tarkított, izgalmas mérkőzést hozott a Fratton parkban, ahol igencsak gyorsan érkezett válasz az egykoron szebb napokat megélt Portsmouth vezető találatára. A találkozó nem múlt el utózöngék nélkül, hiszen a hazaiak több büntetőt is számonkértek a játékvezetésen, Karl Robinson, a vendégek mestere pedig meg is említette, hogy talán jó lenne, ha a játékosok inkább a futballal foglalkoznának az állandó reklamálás helyett.

Az első 90 perc nem volt éppen békés - Fotó: Oxford Mail

A visszavágó talán ennél visszafogottabb játékot hozhat, egyrészt azért, mert a kékek idegenben elég sok underes meccset játszanak, másrészt pedig a játékosok fáradtsága okán. Szakértők szerint ez akár fontos tényező is lehet, hiszen a vendégek egyértelműen bőségesebb kerettel dolgozhatnak.

Mióta a csapatok egy osztályban szerepelnek, a Pompey még egyszer sem tudott nyerni a Kassam Stadiumban, ráadásul a felek mindig overeztek. Erre most mi vajmi kevés esélyt látunk, tipikus visszavágó lesz a késő délutáni csata és nagyon nem lennénk meglepve, ha nem is érne véget 90 perc alatt.

{"headTitle":"Oxford United-Portsmouth","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3346177] 2020-07-06 18:00:00 Oxford United - Portsmouthx;