Bundesliga 2

Megroppan a Hamburg a növekvő nyomás alatt?

  • gb1

A feljutásra vágyó kikötővárosiak a Kielt fogadják, mi pedig a 'biztos H' helyett más fogadást néztünk ki magunknak.

Fotó: Hamburg Official

Újabb hihetetlenül fontos meccs vár a két éve a Bundesliga 2-ben rekedt HSV-re, amely továbbra sem túl meggyőző a pályán. A 12. helyen tanyázó Kielt mondjuk illene verni, ezt mutatja a bukik által kiszabott 1,60 körüli szorzó is, de Ole Werner fiai képesek lehetnek meglepetést okozni.

{"headTitle":"Hamburg-Kiel","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-08 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hamburg","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kiel","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ezt főleg arra alapozzuk, hogy a HSV a szünet után három nyeretlen meccsel tért vissza, hogy aztán végre a Wehen ellen óriási erőfeszítések által elhozza a három pontot. A 3-2-es siker kellett, mint egy falat kenyér, hiszen a Heidenheim ott lohol a nyakukon, a Stuttgart pedig kezd távolodni tőlük. Komoly önbizalmi töltetet is adhatott a Wehen elleni győzelem, hiszen már a 12. percben hátrányba került Dieter Hecking csapata, amely nem rogyott meg és nem változtatott a taktikán, hanem rendületlenül ment előre, ez pedig meg is hozta a gyümölcsét. 

Hamburger SV#germany-hamburger_sv#5
Holstein Kiel#ger-holstein_kiel#5

A májusi folytatást a Kiel a 7. helyen várta, két ponttal lemaradva az 5. Fürth mögött, ám azóta öt helyet rontott az együttes. A hétfői fordulózáróra két vereség után érkeznek, de az éllovas Bielefeld és a szárnyaló Bochum ellen 2-1-re kikapni aligha szégyen kategória. Arról nem is beszélve, hogy ezek előtt 3-2-re verték a feljutásra jó eséllyel pályázó Stuttgartot, plusz az éve elején volt egy hat meccses veretlenségi szériájuk is.

Mérlegelve a helyzetet arra jutottunk, hogy ilyen szorzón nem éri meg bevállalni a Hamburg sikert. Egyrészt a nyomás egyre nagyobb a kikötővárosi csapaton, amely tavaly sem tudott visszajutni a Bundesligába, így még görcsösebbek lehetnek a bajnokság vége felé közeledve. A Kiel ellenben tét nélkül, felszabadultan játszhat, nem beszélve arról, hogy az eddigi három másodosztályú találkozójukon két sima Holstein siker és egy remi született. Mindezek tudatában szerintünk a hazaiak oddsával egyenlőre szabott, 1,60-ra kínált gólváltás jó opciónak tűnik, ezzel pedig lefedünk pár meglepetéseredményt is.

{"headTitle":"Hamburg-Kiel","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-08 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3081942] 2020-06-08 20:30:00 Hamburger SV - Holstein Kielx;