Bundesliga

2.10-ért fogadunk a meglepetésre a fővárosiak túráján

  • gb1

A javuló formában szünetre vonuló Hertha ezúttal a Hoffenheim otthonában lép pályára, természetesen underdogként.

Nehéz hetek várnak a berliniekre. Fotó: Twitter

Az idény során nem igen volt olyan meccs, ahol a Hertha favoritként lépett pályára idegenben és ez a 26. fordulóban sem lesz így. A berliniek oddsa mindenesetre 3.80-ról 3.20-ra esett, tehát a fogadók szerint nem annyira egyértelmű a képlet, inkább háromesélyes meccsről van szó.

{"headTitle":"Hoffenheim-Hertha ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-16 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hoffenheim","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hertha","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ezzel mi is egyetértünk, több okból is. Az idei harmadik tréner, a Covicot, majd Klinsmannt követő Bruno Labbadia az eddigi legjobb választás a csapat élére, ráadásul szépen sikerült erősíteni a keretet is. A kissé kiöregedett támadószekcióba érkezett a Seria A egykori fenegyereke, Piatek és a korosztályos brazil válogatott, Lipcsében komoly játékossá érett Cunha is. A csapat mindenesetre nincs valami rózsás helyzetben és hét ponttal szombati ellenfele mögött vonult a kényszerpihenőre, viszont a mutatott játék egyre tetszetősebb volt.

Tudtad? A Hertha öt meccse veretlen idegenben és verte a Leverkusent és a Wolfsburgot is.

A Hoffenheim rég nem látott gyenge formában focizott a szünet előtt, amit főleg a támadósor gyengélkedésének tudhatunk be. A csapat mindössze két pontot gyűjtött az utóbbi öt bajnokin és ezeken csupán négyszer talált be, de a PreZero Arenaban amúgy sem ment jól nekik az idény során, ahol 7/13 bajnokin alulmaradtak. Főleg Kramaric hiánya nyomta rá a bélyeget a teljesítményre, de a Bayern ellen duplázó Adamyan és Belfodil is maródi.


Várható kezdők:
 

Hoffenheim: Baumann - Posch, Akpoguma, Hübner (c) - Kaderabek, Rudy, Grillitsch, Samassekou, Skov - Bebou, Baumgartner
Hiányzók: Adamyan, Belfodil, Esser, Kramaric
 

Hertha: Jarstein - Klünter, Stark (c), Boyata, Mittelstädt - Skjelbred, Ascacibar, Grujic - Cunha - Piatek, Dilrosun
Hiányzók: Darida, Kalou, Rekik


Mindent összevetve tényleg szoros meccsre van kilátás, a gólok viszont elég jó eséllyel potyognak majd. A Hertha az utóbbi 12 idegenbeli meccséből csak 2 alkalommal úszta meg kapott találat nélkül, míg Schreuder legénysége 31 gólt szedett be a 13 otthoni meccsen. Úgy véljük, hogy a Herthának nagyobb esélye van a meglepetésre, mint azt az oddsok mutatják, így az alábbi, fogadáskészítős tippet küldjük harcba.

{"headTitle":"Hoffenheim-Hertha ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-16 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - X2 + 1gól felett","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3081595] 2020-05-16 15:30:00 Hoffenheim - Hertha Berlinx;