Magyar Kupa

2.25-szörös tippet húzunk a Vidi-ZTE-n

  • Tomihmv

Kétgólos előnyből várja a Zalaegerszeg a székesfehérvári Magyar Kupa visszavágóját.

Vajon lesz-e okuk örömre a fehérvári futballistáknak szerda este? - Fotó: molfehervarfc.hu

Már a legjobb négy közé jutás a tét a Magyar Kupában és meglepetésre a sorozat egyik nagy esélyesének kikiáltott Fehérvár a negyeddöntő odavágóján 2-0-s vereséget szenvedett az NB I egyik sereghajtója, avagy a Zalaegerszeg otthonában.

Igaz, a visszavágót a Vidi tette magának nehézzé, hiszen az odavágó első félidejében a párharcot is eldönthette volna, annyi helyzetet puskázott el. A padlóról viszont felállt a csapat, mivel az elmúlt hétvégén, az igen jó formában lévő Puskás Akadémia otthonában nyert 4-1-re úgy, hogy a szünetben még a felcsúti alakulat vezetett.

"Nagyon fontos mérkőzés vár ránk szerda este a ZTE ellen. Fontos lenne, hogy a találkozó elején gólt szerezzünk. A szombati, Puskás Akadémia elleni győzelemből erőt kell merítenünk. Bebizonyítottuk, hogy idegenben egy olyan csapatnak is tudunk négy gólt lőni egy félidő alatt, amelyik még nem szenvedett vereséget idén a bajnokságban. Persze minden mérkőzés más és más, éppen ezért mondom azt, hogy fontos lenne a mérkőzés elején gólt szereznünk, emellett pedig természetesen arra is figyelni kell, hogy ne kapjunk egy gólt sem, hiszen akkor már négy találatra lenne szükségünk a továbbjutáshoz. Képesnek érzem magunkat arra, hogy a rendes játékidőben kiharcoljuk a továbbjutást, de ehhez mindenkinek a maximumot kell nyújtania" - nyilatkozta a hazaiak játékosa, Lyes Houri a molfehérvárfc.hu-nak.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Persze, ehhez a ZTE-nek is lesz egy-két szava, főleg úgy, hogy a zalaiak jó formában vannak. Mindez egyébként az edzőváltásnak köszönhető, hiszen Márton Gáborral szárnyalnak, hét tétmeccsből négyet megnyertek, egyet döntetlenre adtak (épp a hétvégi, Fradi elleni találkozót), míg a maradék kettőn értelemszerűen kikaptak.

Ugyanakkor idegenben továbbra sem túl acélos a csapat, hiszen Lipóton csak sikerült 3-1-re kikapni, és pár hete Fehérváron is 4-1-es vereséget szedett össze a ZTE (ez ugye most kiesést jelentene a csapatnak a Magyar Kupából), igaz, a legutóbbi, mezőkövesdi kirándulásáról három ponttal tért haza a csapat.

Nem kérdés, hogy a Vidi a toronymagas esélyese ennek a meccsnek, azonban ez a 2-0-s eredmény enyhén szólva is kiváló a zalaiaknak, hiszen ha lőnek egy gólt szerdán, a fehérváriaknak minimum négyszer kell betalálniuk.

Vélhetően erre is felkészülnek Joan Carrillóék, avagy nem volna meglepő, ha megszokottól eggyel több támadóval kezdene, illetve már a kezdősípszótól rohamozna csapata, ahogyan Houri is fogalmazott. Így pedig érdemes lehet gólokba fektetni, abból is az első félidei piacokba, hiszen véleményünk szerint és az előjelek alapján, bőven van esély arra, hogy már a szünetig szülessen minimum két találat, amire egyébiránt igen jól fizetnek a bukmékerek.

{"headTitle":"Fehérvár - ZTE","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-11 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő góljai 1,5 felett","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3280392] 2020-03-11 17:30:00 MOL Vidi FC - Zalaegerszegx;