NB I

Fradi-gála vagy Vidi-előzés? - íme a 25. forduló párosítása és oddsai

  • varin

Kiesési rangadóktól lesz paprikás az OTP Bank Liga 25. fordulója.

A 24. forduló abból a szempontból igen izgalmasra sikeredett, hogy a Ferencváros előnye csökkent az OTP Bank Liga élén, Tokmacék fórja vesztett pontok tekintetében már csak hét egység a MOL Fehérvárral szemben. Az előttünk álló játéknapon viszont Nikolicsék célja egyedül a különbség megtartása lehet, hiszen a bajnoki címvédő előtt az év legkönnyebb meccse áll. Lássuk a szombati játéknap szorzóit.

A 25. forduló szorzói
   
  1 x 2
Mezőkövesd-Puskás 2.15 3.60 3.35
Újpest-Paks 2.00 3.75 3.65
Debrecen-ZTE 1.95 4.00 3.60
Honvéd-Kisvárda 1.80 3.90 4.35
FTC-Kaposvár 1.15 9.00 16.00
Fehérvár-Diósgyőr 1.60 4.35 5.50

Rebrov fiai ugyanis azt a Kaposvárt fogadják az Üllői úton, amely már nem tekinthető NB I-es csapatnak. A somogyiak 2020-ban csupán egy pontot szereztek, gólt pedig február eleje óta nem lőttek, az immáron 17 pontos hátrány pedig hamarosan matematikailag is behozhatatlan lesz. Első ránézésre tehát nagy kiütés várható, de azért ne menjünk el amellett a tény mellett sem, hogy a Fradi nincs kirobbanó formában, idén pedig csupán egy-egy góllal tudták megverni Waltner Róbert fiait a bajnokságban. Mindezek ismeretében nem lenne óriási meglepetés egy nyögvenyelős 1-0 vagy 2-0.

Kiemelten fontos mérkőzésből viszont több is lesz, elsősorban a hátsó szekcióban. A Loki és a ZTE csatáján a tét az, hogy Radóék képesek-e elmozdulni a kiesőhelyekről, illetve egy hajdúsági győzelem esetén biztonságos távolságba kerülnének Vargáék, éppen a Zetétől. Idén mind a hat pont a Lokinál landolt, de a vendégek formája is javulgat, így szoros 90 perc várható.

A másik kiesési rangadóra faramuci módon Zalaegerszegen kerül sor, itt fogadja ugyanis az Újpest a Paksot. A lila-fehéreknél ismert, mekkora probléma van, de a tolnai csapat is a szakadék szélén táncol. Hatpontos meccsnek tekinthető, a két gárdát egyetlen pont választja el egymástól, de az biztos, hogy a Debrecen sikeréért mindkét csapat nagyon szorít majd. A múlt mindenesetre a fővárosiak mellett áll, hiszen a Paks 2015 óta nem tudta verni az Újpestet.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

 

Szerdán a kupában, szombaton a bajnokságban találkozik egymással a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia, méghozzá mindkét alkalommal Borsodban. A múlt heti kupatalálkozójukat Felcsúton húzta be a Kövesd, ráadásul amíg hétvégén a Fejér megyeiek egy négyest kaptak, addig Kuttor Attila fiai egy négyest rúgtak. Igazság szerint a sárga-kékek számára egy döntetlen sem lenne rossz eredmény, hiszen így maradna a két csapat közötti hat pont, míg egy győzelemmel alighanem a bronzérmet már el sem lehetne venni a szezon meglepetéscsapatától.

A forduló rangadójára Székesfehérváron kerül sor, és igaz ugyan, hogy a Vidi 180 perc alatt 8 gólt lőtt idén a Diósgyőrnek, de ez most nem az a DVTK, amelyet bármelyik csapat ki tudna tömni. Feczkó Tamás fiai parádés formában vannak, idegenben november óta veretlenek, így abban kétségünk sem lehet, hogy kiütés most nem lesz.

Végezetül jöjjön a forduló talán legkevésbé izgalmas mérkőzése, a Honvéd az MTK-stadionban fogadja a Kisvárdát. Lanzafamééknak reálisan már nincs esélyük sem a dobogóra, sem pedig a kiesésre, míg a Várda számára azért megnyugtató lenne még néhány bravúrpont. Persze idén kétszer már verték a vörös-feketéket, így bőven benne van a pakliban egy remi, hiszen a kispesti csapat rendkívül gyenge heteket tudhat maga mögött.

2020-03-14;212