Bundesliga

Nem húzunk váratlant a szombati német rangadón

A bukik és a fogadók szerint is sok gól várható a Gladbach-Dortmundon, de tippünkhöz három találat is elég lehet.

Kemény meccsre van kilátás, így akár a lapok is hullhatnak. Fotó: BVB Official

Pompás meccsel zárul a Bundesliga szombati játéknapja, ám a hazaiakra nehezebb feladat várhat, mint azt az oddsok sejtetik. A Csikók ugyanis lassan öt éve, 2015 áprilisában verték meg utoljára a Dortmundot, bár a formájuk alapján talán eljött az idő arra, hogy ezen a csúnya statisztikán javítsanak.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-07 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gladbach","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Dortmund","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Azért is kiemelendő az imént említett mutató, mert a Dortmund semelyik másik német együttes ellen nem tud ilyen jó szériát felmutatni. Ez idő alatt 9 bajnokit, melyeken 26 gólt vágtak és 1 kupameccset nyertek a Gladbach ellen. Ami még érdekesebb, hogy

22 olyan Bundesliga-meccsen szereztek pontot vagy pontokat a Csikók ellen, ahol 1-0-s hátrányba kerültek, ez pedig rekord a ligában.

Ezekből kilenc alkalommal fordítani is sikerült és ez történt az őszi kupameccsükön is, ahol Thuram vezetést érő találatát végül Brandt duplája semlegesítette.

Az H2H-t tehát egyértelműen dominálja a fekete-sárga alakulat, de a szezon során azért akadt hullámvölgy bőven. Valahogy azonban, amikor már nagyon rezeg a léc Favre alatt, mindig sikerült felrázni a brigádot és ez történt a Werder, majd a Leverkusen elleni zakót követően is. Azóta négy győzelem áll a csapat neve mellett, melyből a legnagyobb skalp a sztárokkal tűzdelt PSG, a bajnokikon pedig nem kaptak egyetlen gólt sem.

Legutóbbi meccsükön mondjuk csak egy 1-0-s sovány győzelem jött össze, ám azt a meccset kiülte kisebb betegség miatt a téli sztárigazolás, Haaland, aki elvileg újra a kezdőbe várható. Ez jelentősen növeli a csapat támadó erejét, hiszen a norvég támadó hat bajnokin már kilenc találatnál jár, így közelít a házi góllövőlistát vezető, szintén pofátlanul fiatal Sanchóhoz, aki 14-et jegyez. 

14144#00

A 11 gólos Reus továbbra is izomproblémával, Delaney pedig bokagondokkal küzd, Brandt viszont újra bevethető. Persze mivel a Juveból érkezett Can gyorsan és nagyon jól beilleszkedett, tehát egyelőre kérdéses, hogy ki kezd majd a középpályán. A hazaiaknál Marcus Thuram bajlódik kisebb térd problémával, de kulcsjátékos lévén valószínű zöld utat kap a meccsre.

A góllövő formákkal egyik oldalon sincs gond. Míg a Gladbach az utóbbi 8/9 meccsén legalább kettőt vágott a Borussia Parkban, a Darazsak az utóbbi 11/13 Bundesliga-összecsapásukon jutottak 1.5 lőtt gól fölé. Ugyan a H2H alapján nagyon csábító a vendég siker, de elnézve a Rose-alakulat formáját inkább az alábbi, szintén viszonylag jól fizető tippnek szavazunk bizalmat.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-07 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3081584] 2020-03-07 18:30:00 Mönchengladbach - Borussia Dortmundx;

 

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<