NB I

Kihagyhatatlan ilyen oddson a Fehérvár a Puskás ellen?

  • varin
Címkék:

Nincs igazán nagy rangadó a fordulóban, de több lesz a rendkívül érdekes meccs.

Döntetlen nélkül ért véget a 23. játéknap az OTP Bank Ligában és bizony jócskán borultak is a papírformák, hiszen a Zalaegerszeg mezőkövesdi és a Diósgyőr budapesti sikere is igen jó pénzt fizethetett a fogadóknak. Lássuk, a 24. játéknapon milyen tippeket lehet érdemes kielemezni.

A 24. forduló szorzói
   
  1 x 2
Debrecen-Kisvárda 1.94 3.95 3.65
Paks-Honvéd 2.75 3.65 2.51
Puskás-Fehérvár 3.00 3.65 2.30
Kaposvár-Mezőkövesd 5.00 4.25 1.64
Diósgyőr-Újpest 2.25 3.60 3.15
ZTE-FTC 4.60 4.30 1.69

Keleti rangadót játszik a Loki és a Kisvárda és bizony jelenleg a hajdúsági csapat számára "must win" a 90 perc, hiszen a dolgok szerencsétlen alakulása esetén kiesőhelyen is zárhatják a fordulót Vitelki Zoltánék. A DVSC játéka Budapesten nagyon korrekt volt, a piros-fehérek pontot érdemeltek volna a Ferencváros ellen, ám egy szerencsétlen öngól megpecsételte a sorsukat, egyébként nem túlzás kijelenteni, hogy sokkal jobban futballoztak, mint a listavezető. A Várda ellen viszont nem elég már csak a jó játék, pontokra van szükség. Ehhez a szabolcsiak ideális ellenfélnek tűnnek a maguk idegenben megszerzett 8 pontjával. Közel duplázós oddson lehet, hogy megéri Bódiék nyeretése.

Minden összejött hétvégén a Honvéd ellen, Sannino mester távolmaradása mellett Mezghrani és Batik sem játszhatta végig a DVTK elleni találkozót, ha viszont a vörös-feketék a dobogó alsó fokára vágynak, Pakson nyerniük kell. A tolnai csapatnál szintén szorul a hurok, közeledik a kiesés réme, ráadásul ha van csapat, amely ellen nem is megy Bödééknek, az bizony a Kispest. Igazi háromesélyes 90 perc, ahogyan az oddsok is mutatják.

 

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<

 

Érdemes lehet viszont elgondolkozni egy Fehérvár +0-s fogadáson Felcsúton, amelyre igen jó szorzót is kaphatunk majd. Egyrészt idén oda-vissza idegenbeli siker született, másrészt a Vidi kezdi szebbik arcát mutatni, a Kaposvár és a ZTE kiütése önbizalmat adhat nekik, Nemanja Nikolics tűzkeresztségéről nem is beszélve. Ugyan a Puskás mumusa is a Vidinek és jó formában is van, ennél mi mégis alacsonyabb szorzót vártunk ide...

Mezőkövesden megtörtént az, amire sok meglepetésvadász számított, vagyis a Fradi csodálatos kiütése után a hazai kötelező már nem jött össze, a ZTE három ponttal távozott Borsodból. Kuttorék hétvégén a Kaposvár otthonában javíthatnak, amely már biztos kiesőnek tekinthető és bár igaz, hogy ebben a szezonban már négyszer találkoztak és a Mezőkövesd mindannyiszor nyerni tudott, 1.64-ért mi nem rohannánk ezért a vendégsikerért.

Kiváló hangulat várható Miskolcon, ahová a gyűlölt ellenfél, az Újpest érkezik, méghozzá underdogként. Feczkó Tamásék hétről-hétre fejlődnek, a Budapesten rúgott négyes nagyon jól fest, Újpesten viszont mindenki tudja, mi a helyzet, a lila-fehérek számára szégyenszemre erre az évre már csak a hátrafelé nézelődés. Hiába nyert idén mindkét alkalommal a vendég együttes, most egyértelműen favorit a piros-fehér legénység, de szerettünk volna azért ennél magasabb oddsot látni a "H" mellett.

Ha a ZTE-FTC meccset az utolsó körben rendeznék, a zöldek számára már nem lenne tét és a kékeknek kellene a három egység a bennmaradáshoz, akkor lenne egy tutink... Így viszont nehéz az ügy, hiszen a Fradinak veszélyes lehet minden botlás, amellyel 6-7 ponton belülre kerülnek a Vidihez képest. A két szurkolótábor között lévő híresen jó kapcsolat most nem biztos, hogy számítani fog, a Zegnek pedig muszáj győzelemre játszania. Az idei két meccsükön nyolc gól született és talán most is érdemes lesz a gólzáporra voksolni, mintsem behúzni a vendégek győzelmét 1.69-ért.

2020-03-07;212
298960