Premier League

A Manchester United és a Tottenham meccsére is van ötletünk - tippek a PL-re

  • Tomihmv

Mind a két mérkőzésre tippeltünk a Premier League 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Ezúttal az Evertonhoz hivatalos a Manchester United. - Fotó: twitter.com/manutd

Két mérkőzést rendeznek a Premier League-ben vasárnap, és mindkettőre, vagyis az Everton-Manchester United és a Tottenham-Wolverhampton meccsekre is fogadunk, kombiban.

A Manchester United parádés formában várja a hétvégi bajnokit, hiszen a téli szünetet követően hibátlan a PL-ben (többek közt a Chelsea-nél nyert), az Európa Ligában pedig kiejtette a Brugge csapatát, vagyis a legjobb 16 között jár. A belgák ellen különösen csütörtökön volt elemében Solskjaer alakulata, hiszen 5-0-ra sikerült nyernie, úgy, hogy Martial és Rashford sem játszott.

Az Everton öt tétmérkőzést követően szenvedett újfent vereséget, igaz, mindezt az Arsenal otthonában tette, egy pazar meccsen. A liverpooliakra sem lehet tehát különösebb panasz mostanság, avagy amióta Ancelotti átvette az irányítást, remekelnek.

Ugyan mindkét oldalon lesznek hiányzók, de annyira jó passzban vannak a felek, hogy ezen a meccsen bármi előfordulhat, nem is csoda, hogy teljesen háromesélyes a találkozó. Kimenetelben nincs is tehát különösebb érték, a gólokban viszont annál inkább, főleg úgy, hogy a mindkét csapat betalál opcióra kifejezetten szép oddsot kínálnak a bukmékerek. Erre pedig az előjelek alapján minden esély megvan, így meg is játsszuk.

[3056011] 2020-03-01 15:00:00 Everton - Manchester Unitedx;

A kombink másik meccse a Tottenham-Wolverhampton ütközet. A hazaiak gyengélkednek, köszönhetően a rengeteg fontos hiányzójuknak. Az elmúlt héten két fontos meccset is elbukott a Spurs, amivel leszakadt a riválisaitól a PL-ben, míg a BL-ben igen nehéz helyzetbe került.

A Wolverhampton ugyanakkor jó passzban van, és hiába kapott ki csütörtökön az Espanyolnál az EL-ben, mégis könnyedén továbbjutott, sőt ezen a meccsen Espírito Santo mester pihentetni is tudta egy-két játékosát a hétvégi bajnokira.

Mivel a hazaiaknál Kane, Szon, Sissoko és Foyth továbbra is harcképtelen, míg Sessegnon erősen kérdéses, így nem csoda, hogy a bukmékereknél teljesen háromesélyes a találkozó. Mi nem is tennénk kimenetelre (teljesen lutri, bármi benne van a pakliban), hanem inkább gólokra fogadnánk, abból is a minél kevesebbre.

A hazaiaknál ugye nincs aki gólt lőjön, de hátul rendbe kell lennie mindennek, hogy Mourinhóéknak legyen esélyük a sikerre. A vendégek pedig a nagyok ellen rendre defenzíven lépnek fel, köszönhetően annak, hogy igen stabil lábakon állnak. Így pedig véleményünk szerint ez a meccs nem a gólokról szól majd, vagyis bőven van potenciál a 2,5-nél kevesebb találatban.

[3056015] 2020-03-01 15:00:00 Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderersx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-01 15:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.97","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/tippmixpro/go","events":[{"eventTitle":"Everton - Manchester United // Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Tottenham - Wolverhampton // Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}