Bajnokok Ligája

Meghúzzuk a váratlant a Real Madrid-Manchester Cityn

  • Tomihmv

A formák és az előjelek alapján muszáj szembemenni a trendekkel a Bajnokok Ligája gigarangadóján.

Fotó: globeair.com

Óriási mérkőzés kerül megrendezésre szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágója keretén belül a Santiago Bernabéúban, hiszen a Real Madrid a Manchester Cityt fogadja, avagy Pep Guardiola újra ősi riválisának otthonában meccsel.

A találkozót a hazaiak nem várják túlságosan jó előjelekkel, hiszen az utolsó négy tétmérkőzésük közül mindössze egyet, az Osasuna ellenit tudták megnyerni. A másik három ütközeten Zinedine Zidane csapatának sikerült kikapnia otthon a Real Sociedad ellen a Spanyol Kupában, így elbúcsúzott a küzdelmektől, a Celta Vigo ellen csak ikszre volt jó, míg szombaton meglepetésre a Levante stadionjában kapott ki 1-0-ra.

A Királyi Gárda tehát nincs formában, aminek köszönhetően bukta az első helyet a ligában, ráadásul nehéz napok várnak rá, hiszen szerdán ugye a Manchester Cityt fogadja a BL-ben, míg vasárnap hazai pályán csap össze a Barcelonával a spanyol bajnokságban. Mindezeket pedig úgy teszi meg, hogy a csapat első számú sztárja, Eden Hazard alig, hogy visszatért sérüléséből, hétvégén ismét kidőlt a sorból, és úgy tűnik hosszú ideig nem lehet rá számítani.

Ami a vendégeket illeti, nagyon úgy fest, hogy a Manchester Citynek jót tett a február eleji-közepi kéthetes téli szünet. Ezen időszakot követően ugyanis kétszer is nullára tudott nyerni Guardiola együttese a Premier League-ben, előbb a West Ham csapatát, majd szombaton a Leicester alakulatát győzte le, utóbbit ráadásul idegenben.

A klub körüli hercehurca sem zavarta meg tehát a játékosat, ráadásul immáron csak és kizárólag Sané az egyetlen kimaradó futballista (David Silva most tér vissza, míg Sterling minimum a kispadon helyet kap majd hét közben), igaz, a német sztár már megkezdte az edzéseket, de visszatérése még várat magára.

Ugyanakkor attól függetlenül, hogy a Real Madrid egyértelműen gyengébb formában várja az odavágót, nem szabad leírni, főleg úgy nem, hogy hazai pályán játszhat. Mindemellett inkább a vendégeken lesz a nyomás, mivel hiába játszanak hétvégén Ligakupa-döntőt, számukra egyértelműen ez a sorozat élvez prioritást, hiszen a PL-t már biztosan elbukták. 

Így pedig hiába vizionálnak sok gólt a bukmékerek a felek odavágóján, muszáj szembemenni a trendekkel, és ez ellen fogadni. Ugyanis az előbb említettek miatt, és annak köszönhetően, hogy egy két felvonásos párharc első ütközetéről beszélünk, egy jóval feszültebb, defenzívebb találkozó várható, ami vélhetően nem a gólokról szól majd. Így pedig érdemes lehet a kevesebb, mint 3 gólba (ázsiai gólok) fektetni, ami csak négy vagy több találattól veszítene.
 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Real Madrid - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-26 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 3 gól (ázsiai gólok)","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236254] 2020-02-26 21:00:00 Real Madrid - Manchester Cityx;

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!