Premier League

A PL-ben vigasztalódhat a Liverpool

  • Tomihmv

A Premier League 27. fordulójának zárómérkőzésén a Liverpool a West Ham csapatát fogadja hétfőn este az Anfield Roadon.

Toronymagas favorit a Liverpool a hétfői meccsen. - Fotó: twitter.com/lfc

Hosszú idő után szenvedett ismét komoly tétmérkőzésen vereséget a Liverpool együttese, hiszen múlt kedden 1-0-ra kapott ki az Atlético Madrid otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján. Az LFC játékosainak tehát jól jönne egy siker, hogy feledtetni tudják a múlt heti vereséget.

A vereség egyébként már érett a Vörösöknek, hiszen az elmúlt hetekben, hónapokban ugyan jöttek az eredmények, ugyanakkor jó néhányszor csak szerencsével tudtak nyerni. A kéthetes pihenőt követően is mindössze egy hajrában szerzett góllal győzték le idegenben a tök utolsó Norwich együttesét.

Viszont jó hír a hazai szimpatizánsok számára, hogy az alapcsapatból csak az Atlético Madrid ellen megsérülő Hendersonra nem számíthat a Liverpool, míg rajta kívül Clyne és Shaqiri marad ki. Mindez tehát azt jelenti, hogy Jürgen Klopp gyakorlatilag a legjobbjaival állhat ki hétfőn, egyébként is Hedersont Oxlade-Chamberlain vagy Keita könnyedén pótolhatja.

Ami a vendégeket illeti, a West Ham továbbra sem találta meg a kiutat a gödörből, hiszen a téli szünetet követően a szerdai bajnokiján kikapott. Igaz, a Manchester City elleni, idegenbeli mérkőzésen már a szoros eredmény is bravúrnak számított volna a csapattól, még akkor is, ha a Kalapácsosoknál egyre többen bevethetők.

Igaz, azon a meccsen kidőlt Fredericks, de öröm az ürömben, hogy rajta kívül már csak Wilshere és Jarmolenko maródi, rajtuk kívül mindenkit bevethet David Moyes hétfőn.

A felek perpillanat teljesen más szinten állnak, amit a bukmékerek rendesen érzékeltetnek is szorzóikkal. Ezzel egyetértünk, minden a hazaiak mellett szól, akik ugye alig kapnak gólt, ráadásul a West Hamnek a komolyabb csapatokkal rendre meggyűlt a baja az idei szezonban. Ugyanakkor kiütést nem vizionálunk, valami hasonlót várunk, mint pár hete, amikor a Liverpool 2-0-ra nyert Londonban. Vagyis arra fogadunk, hogy a hazai csapat diadalmaskodik, de úgy, hogy maximum négy gól születik a találkozón, amely tippbe igen sok eredmény belefér.

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Liverpool - West Ham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hazai csapat nyer és kevesebb, mint 4,5 gól","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3056003] 2020-02-24 21:00:00 Liverpool - West Ham Unitedx;

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!